kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 ...επειδή η gibson έβγαλε ταυράκι με 3 μονούς....... http://www.fqms.com/Gibson_GOW_SG_Special_w_3_si_P22491C2738.cfm LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Αίσχος, ντροπή!!!! Πόσο ακόμη χαμηλότερα θα πέσει αυτή η εταιρία;;; :evil: :evil: :evil: Γιαυτό κι εγώ την ψάχνω για edwards και ασ' τους να κόψουν τον λαιμό τους! :D :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Αντί να επικεντρωθούν σε αυτό το γαμημένο το QC, βγάζουν ότι μαλακία νάναι οι αμερ΄κάνοι. Γιαυτό το αξίζουν το γράψιμο στα π@π@ρι@ μας. Καλύτερα Ιαπωνία παρά ... η απονία (της gibson...) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Σόρυ αλλά εγώ την ερωτεύτηκα αυτή την κιθάρα.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: $949.00 κανείιιιιις;;;; :( Θα κάνω έρανο διαμέσω του noiz... 0,5 Ε το κάθε μέλος: Αριθμός λογαριασμού ω3465252456 3-683-48 :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Τζαπάν Ρούλς :lol: Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Mάλλον ο Θεός σας έχει κάψει εκ γενετής :roll: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί το λές αυτό; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Ασχετο. Ο Θεός είναι ο καλύτερος μου ακροατής. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Έχει όλους σου τους δίσκους;;; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση