axelrvf Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα σε ολους, Καθως το τελευταιο διαστημα, ασχολουμαι με την επισκευη - αναβαθμιση μιας παλιας ηλεκτρικης κιθαρας που εχω, μου δημιουργηθηκε απορια για την οποια Θα ηθελα την βοηθεια σας. Δηλαδη, για την αναγνωριση του ξυλου κατασκευης της ..... Αναζητωντας πληροφοριες στο internet, λενε οτι ειναι φλαμουρι (basswood). Απο εικονες που εχω δει ομως του φλαμουριου στο internet αλλα και απο κοματι που αγορασα απο καταστημα ξυλειας, οπτικα τουλαχιστον, δεν μοιαζουν. Εκτος και ειναι καποιο ειδος φλαμουριου. Εχει κανεις αποψη για το θεμα; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
damdim Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 Από φωτογραφίες μου φαίνεται swamp ash. Στα ελληνικά δεν ξέρω πώς λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πιθανόν να είναι κάποιο είδος basswood (φιλύρα/φλαμουριά αμερικάνικη ή ευρωπαϊκή) ή ίσως και κάποιο είδος alder ή γαύρος (στην κυριολεξία καυσόξυλο- το hornbeam), Γ' διαλογής σε κάθε περίπτωση, γι΄ αυτό και οι δυσχρωμίες, οι ρόζοι και τα στίγματα. (πιο πιθανό το basswood πάντως) Επεξεργασμένο 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Πνοή και Νύξη Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axelrvf Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω και τους δυο για την απαντηση. Παρα το γεγονος οτι και σαν όργανο, αλλα και σαν ποιότητα υλικών είναι στην κατηγορία "σκουπίδι" ....μονο και μονο επειδή έχει κάποια συναισθηματικη αξία θα το επαναφερω με καλά υλικα και αρκετά προσεγμένη εργασία, δικη μου αλλά και επαγγλματιων όταν χρειαστεί. Για τον λογο αυτό σύντομα θα ανοιξω νεο θέμα οπου θα περιγραφω και θα παρουσιάσω σχετικα με αυτό τι έχει γίνει έως τώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μία από τις αγαπημένες μου κιθάρες είναι από κόντρα πλακέ, αυτό το καταπληκτικό 1000-piece tonewood που έχει ξηρανθεί για 0 χρόνια. Go-for-it και ελπίζω να χαρείς τη διαδικασία. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τι μου θυμίζει τί μου θυμίζει το είδα και στο άλλο θέμα που έχεις ανεβάσει για την ανακατασκευή της κιθάρας είχα κάποτε ένα τέτοιο κομμάτι με στίγματα και ήταν κελεμπέκι φλαμούρι δεν μοιάζει Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση