Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Να πω την αλήθεια, δεν είχα κανένα σκοπό να ηχογραφήσω νέο album. Η φώτο τραβήχτηκε στo πλαίσio μιας φωτογράφισης που έκανα, και όταν την είδα, μου έκανε τόσο πολυ για εξώφυλλο LP/cd, που σχεδόν με αναγκάζει να ηχοργαφησω ένα.....αρκεί να μοιάζει με John Cougar Mellencamp 11 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 καιρός ήτανε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, dimsonic said: καιρός ήτανε Όλα έτοιμα τα έχω...αρκει να βρω 7-8 τραγούδια 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, LK said: Όλα έτοιμα τα έχω...αρκει να βρω 7-8 τραγούδια πάνω κάτω στα ίδια είμαστε. Εγώ έχω τα 7 τραγούδια, αλλά δεν έχω εξώφυλλο 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ δηλαδής που δεν έχω ούτε τραγούδια, ούτε εξώφυλλο? Λάκη όταν είδα τον τίτλο του θέματος, νόμιζα ότι βγάζεις άλμπουμ, και μπήκα σφαιράτος να ακούσω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 ντάξει... εγώ την "άκουσα" με το εξώφυλλο... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, fusiongtr said: Εγώ δηλαδής που δεν έχω ούτε τραγούδια, ούτε εξώφυλλο? Λάκη όταν είδα τον τίτλο του θέματος, νόμιζα ότι βγάζεις άλμπουμ, και μπήκα σφαιράτος να ακούσω. Άκου το Whenever We Wanted του Mellencamp. Έτσι το φαντάζομαι 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Lakis Album To do Τέχνη ΟΚ Εργαλεία ΟΚ Έμπνευση ??? Χρόνος ??? Βάλε ένα μεσοπρόθεσμο στόχο, ανακοίνωσε τον και ακολούθησε τον. Ραντεβού εδω, τότε με τη μουσική. Στη βράση κολλάει το σίδερο. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, yameth said: Lakis Album To do Τέχνη ΟΚ Εργαλεία ΟΚ Έμπνευση ??? Χρόνος ??? Βάλε ένα μεσοπρόθεσμο στόχο, ανακοίνωσε τον και ακολούθησε τον. Ραντεβού εδω, τότε με τη μουσική. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Γιάννη το σκεφτηκα πολλές φορες.Ειναι ψυχολογικό. Πιστεύω πως εχω μουσικη μεσα μου.Αν θες με πιστεύεις.. . θελω ανανέωση χώρου. Μετα απο 22 χρονια....αν δεν κανω το στούντιο οπου/όπως το θέλω. ...δύσκολα θα στρωθώ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, LK είπε ....αν δεν κανω το στούντιο οπου/όπως το θέλω. ...δύσκολα θα στρωθώ. Ωχχχ... κατάλαβα. Πρόσεξε γιατί, φίλος το ξεκίνησε πριν 20 χρόνια με προδιαγραφές κι ακόμα δεν έχει παίξει μέσα. Είναι μεγάλο το ταξίδι στην Ιθάκη. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση