dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Χτες η θυγατέρα τραγούδησε με το σχήμα των Novelty Acts στο 4o Music Beerwave festival. (support στα Μωρά στη φωτιά) 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πολυ καλη!!!! Να τη χαιρεσαι!!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς το βίντεο δεν μου παίζει. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 το βιντεο ειναι public. Ουτε στο φβ το βλεπεις; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μετα δυσκολίας και στο FB. Δεν ξέρω τι κάνουν τα παιδιά εκεί με τα βίντεο. Κάτι δεν παει καλά. Επι του θέματος, δεν μας είπες ποια είναι η κόρη σου. Να υποθέσω η τραγουδίστρια. Πολύ καλή. Θα αποκτήσει ταυτότητα στο ύφος και το στήσιμο με τον καιρό και θα είναι σούπερ. Well done coach! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Να τη χαίρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 41 minutes ago, yameth said: Μετα δυσκολίας και στο FB. Δεν ξέρω τι κάνουν τα παιδιά εκεί με τα βίντεο. Κάτι δεν παει καλά. Επι του θέματος, δεν μας είπες ποια είναι η κόρη σου. Να υποθέσω η τραγουδίστρια. Πολύ καλή. Θα αποκτήσει ταυτότητα στο ύφος και το στήσιμο με τον καιρό και θα είναι σούπερ. Well done coach! αυτή τη φορά μόνο τραγούδι. Πρώτη φορά που βγαίνει τόσο μπροστά χωρίς να έχει πλήκτρα μπροστά. Ευχαριστώ αν και δεν έχω κάνει κάτι στον τομέα αυτό. (δεν ξέρω γιατί δεν βλέπεις το βίντεο όπως θες να το δεις....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πολϋ καλή.Η χροιά μου θυμίζει Pat. Benatar.... Να εϊναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2019 Αλλο ένα από χτες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση