cos_dr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Εγώ το Roland V-Synth που έχω, αν το βαλω αγγελία κάτω από 270.000 € δεν το δίνω. Τόση αξία έχει για εμένα, τόσο το κιστολογω. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Konstantinos Dritsas είπε Εγώ το Roland V-Synth που έχω, αν το βαλω αγγελία κάτω από 270.000 € δεν το δίνω. Τόση αξία έχει για εμένα, τόσο το κιστολογω. Εδώ είναι το θέμα, σε όλα τα πράγματα υπάρχει και συναισθηματική αξία... Μην την υποτιμάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Εδώ είναι το θέμα, σε όλα τα πράγματα υπάρχει και συναισθηματική αξία... Μην την υποτιμάμε... Πουλαω τα συναισθήματα μου για 270.000€. Τόσο φθηνός είμαι. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Konstantinos Dritsas είπε Πουλαω τα συναισθήματα μου για 270.000€. Τόσο φθηνός είμαι. Καλά κάνεις... Δεν αξίζουν λιγότερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 15 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Εγώ το Roland V-Synth που έχω, αν το βαλω αγγελία κάτω από 270.000 € δεν το δίνω. Τόση αξία έχει για εμένα, τόσο το κιστολογω. Εσύ φίλε μου,ανήκεις στην κατηγορία "το όργανό μου τα σπάει και δεν το αποχωρίζομαι"! Respect ξανά και ξανά! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Καλά κάνεις... Δεν αξίζουν λιγότερο... Ολοι έχουν την τιμή τους. Χαχαχαχαχα Μόλις τώρα, ggsaxman είπε Εσύ φίλε μου,ανήκεις στην κατηγορία "το όργανό μου τα σπάει και δεν το αποχωρίζομαι"! Respect ξανά και ξανά! Μόνο από το πτώμα μου θα το πάρουν το συγκεκριμένο και είμαι 91 κιλά μυώδης μποξέρ. Χαχαχαχα 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 22 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Εγώ το Roland V-Synth που έχω, αν το βαλω αγγελία κάτω από 270.000 € δεν το δίνω. Τόση αξία έχει για εμένα, τόσο το κιστολογω. Πλάκα-πλάκα το συγκεκριμένο synth πράγματι έχει λόγο που δεν φτηναίνει (πολύ) στις αγγελίες καθώς έχει,κατά την ταπεινή μου άποψη,όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει συν τω χρόνω ένα vintage οργανο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, ggsaxman είπε Ξέρεις πολλούς να κάνουνε project με JV1080 στις μέρες μας?Ασε που υπάρχει και σαν VSTi,οπως όλα άλλωστε... Τον Απρίλιο αγοράστηκε JV-1080, γυμνό χωρίς κάρτες, στα 500 ευρώ για project που έπρεπε να παραδωθεί έως αρχές Μαΐου. Γι'αυτό σου λέω είναι θέμα ποιός το θέλει και γιατί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Μπορεί αυτή να είναι 1/1.000.000 περίπτωση αλλά δεν αλλάζει τη γενική εικόνα.Μην τρελαθούμε τώρα.. 9 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Τον Απρίλιο αγοράστηκε JV-1080, γυμνό χωρίς κάρτες, στα 500 ευρώ για project που έπρεπε να παραδωθεί έως αρχές Μαΐου. Γι'αυτό σου λέω είναι θέμα ποιός το θέλει και γιατί. Μπορεί αυτή να είναι 1/1.000.000 περίπτωση αλλά δεν αλλάζει τη γενική εικόνα.Μην τρελαθούμε τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ggsaxman είπε Μπορεί αυτή να είναι 1/1.000.000 περίπτωση αλλά δεν αλλάζει τη γενική εικόνα.Μην τρελαθούμε τώρα.. Περίπτωση 1/1.000.000 δεν είναι. Είναι όμως από τις πάρα πολύ ελάχιστες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση