Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα φίλοι. Απόπειρα σύνθεσης 2ου κομματιού από την αρχή. Πέρα από τα φωνητικά που δυστυχώς δεν υπάρχει άνθρωπος να τα πει, όλα τα άλλα μέρη είναι έτοιμα. Θα ήθελα ΑΠΟΨΗΣ παρακαλώ. 14 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Τι να πω , τιτάνας , όταν γίνεις διάσημος να μας μιλάς μου άρεσε πολύ , έχω ενστάσεις αλλά άλλη στιγμή μου έβγαλε κάτι σε planet of zeus , δλδ αν το άκουγα έτσι χωρίς να ξέρω θα έλεγα είναι κάποιες ιδέες της μπάντας 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Θα ήθελα να ακούσω και φωνητικά για να δω πως θα γεμίσει κάποια μέρη,οπότε βρες κάποιον απο εδω μέσα αφού δεν μπορείς να τα πεις εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2019 Μπράβο ρε bill, μπράβο. Είναι φοβερό. Πιστεύω ότι με τα κατάλληλα φωνητικά θα απογειωθεί. Α, και ωραίος ήχος, να τα λέμε και αυτά έτσι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Πολυ καλη ροκια!! Και με ελληνικο στιχο δεν θα με χαλαγε να το ακουσω. Μακαρι να βρεις φωνητικα, ωστε να υπαρξει ολοκληρωμενο αποτελεσμα. Γουσταρα ηχαρα! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Πολυ ωραίο! Και ωραίος ήχος! Βαλε και φωνες να το δουμε ολοκληρωμένο! Εύγε! 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε Τι να πω , τιτάνας , όταν γίνεις διάσημος να μας μιλάς μου άρεσε πολύ , έχω ενστάσεις αλλά άλλη στιγμή μου έβγαλε κάτι σε planet of zeus , δλδ αν το άκουγα έτσι χωρίς να ξέρω θα έλεγα είναι κάποιες ιδέες της μπάντας Εγώ για AC/DC vibes πήγαινα, μάλλον κάτι στράβωσε στην πορεία, ακούω stoner και αλλάζω πεζοδρόμιο! Ενστάσεις θέλουμε κύριε! 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Α, και ωραίος ήχος, να τα λέμε και αυτά έτσι? Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τον ήχο στις κιθάρες, μπάσο-τύμπανα θεωρώ πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα με αυτά που είχα. Οι κιθάρες θέλουν δουλίτσα όμως, πιστεύω δεν ταιριάζουν με αυτό το είδος. Για τα φωνητικά τώρα, έχω στο μυαλό μου 2-3 άτομα από το forum που θα μπορούσαν να απογειώσουν το κομμάτι, από Σεπτέμβρη το βλέπουμε. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) άκου μια το great dandolos ειδικά το ρεφρεν , μου έκαστε στο αυτί ότι μοιάζει . Αλλά είμαι ιδιαίτερα ψυχαναγκαστικός και μου συμβαίνει συνέχεια , δε σημαίνει κάτι ο ήχος της κιθάρας είναι καλός Οι ενστάσεις μου είναι το riff του 1:53 μου έσκασε απότομα και δεν μου κάθισε καλά , όπως επίσης το ότι κλείνεις το κομμάτι απότομα . ίσως εγώ να έβγαζα το σολακι πιο "μπροστά". Αυτά στα γράφω καθαρά σαν ακροατής "σκληρής" μουσικής γιατί σαν παίκτης μου ρίχνεις στ' αυτιά καιρό τώρα , άσε που δεν ξέρω καν πως να ηχογραφώ ( ούτε να παίζω βασικά ) Επεξεργασμένο 27 Αυγούστου 2019 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2019 Ωραίο κομμάτι, groovάτο και χορευτικό για σκληρή μουσική. Ναι η γέφυρα σκάει λίγο απότομα, προσπάθησα με ένα fill στα τύμπανα να το φέρω πιο ομαλά, μάλλον δεν έκατσε. @Rebel_Of_South με το gear που έχεις θες απλά μια κάρτα ήχου και ένα loadbox. Πλέον έχουμε τεχνολογία για να γράφουμε σπίτι ό,τι ώρα να 'ναι, σε οποιαδήποτε ένταση. Εγώ ελλείψει ενισχυτή έγραψα τα πάντα με plugins. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2019 Μπράβο φιλε bill, μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και εκτέλεση, ιδιαίτερα το παίξιμό σου. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση