Προς το περιεχόμενο

Θέλω πιο.....βαρειές χορδές για ηλεκτρική...αλλά και bends

dimicupo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειδικά η ρε βγάζει ωραίο bend...Στην λα κάνω σχεδόν μόνο μικρά bends για έξτρα...φαλτσάδα σε κανα σόλο. Εάν παίζεις μερικές ώριτσες τη μέρα δεν είναι και τόσο βουνό οι 11κάρες. Εγώ τις έβγαλα όμως για 2 λόγους... 1ος και προφανής...Δεν μπορώ αυτό τον καιρό να παίζω μερικές ωριτσες τη μέρα. β)Ώσο και να τα έχεις τα bend σου μειώνει την εκφραστικότητα όσο πιο χοντρή είναι η χορδή. Οκ και εγώ πήγαινα την σολ κάτω απο την μι...αλλά ακόμα και στο bend ενός τόνου δεν είχα το περιθώριο να την σηκώσω με το vibrato που ήθελα... Ετσι κι αλλίως το bend δεν λέει κάτι αν είναι απλά να φτάνεις μια νότα παραπάνω. Ίσως με λίγη εξάσκηση παραπάνω να τα κατάφερνα αλλά και πάλι για κιθάρα με humbuckers που έχω δεν πιστεύω ότι κάνει την κρίσιμη διαφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δέν θα διαφωνήσω.Απλά είπα απο την αρχή ότι είναι ....ψυχολογικό σύνδρομο που έπρεπε να είχα διώξει χρόοονια τώρα.....τώρα είναι αργά....όπως το άλλο που όταν παίζω κάποια αγαπημένη μελωδία η οποία είναι σχετικά αργή,μετά απο λίγη ώρα με πιάνει μούρλια να τη γκαζώσω όσο πάει....ελαττώματα είναι αυτά,δέν κόβονται.... :cry:

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Βάλε ένα σετάκι 125-30 από εξάχορδο μπάσο και κούρδισε τις σε μι!

Θα πρέπει να ενισχύσεις το μπράτσο της κιθάρας με ειδικό κράμα τιτανίου-βρωμοπουτάνιου αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Όλοι θα είμαστε emo φλωράκια μπροστά σου.

Καλή τύχη.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δέν θα διαφωνήσω.Απλά είπα απο την αρχή ότι είναι ....ψυχολογικό σύνδρομο που έπρεπε να είχα διώξει χρόοονια τώρα.....τώρα είναι αργά....όπως το άλλο που όταν παίζω κάποια αγαπημένη μελωδία η οποία είναι σχετικά αργή' date='μετά απο λίγη ώρα με πιάνει μούρλια να τη γκαζώσω όσο πάει....ελαττώματα είναι αυτά,δέν κόβονται.... :cry:[/quote']

Eγω θα ξαναπω για 7χορδη...στην ουσια αυτο το πραγμα ψαχνεις. Κουρδισε την και πιο χαμηλα και θα σαι αρχοντας. Το να βαλεις χορδες μπασου σε κιθαρα, σορυ αλλα εμενα μου φαινεται ψιλοπ@παρια.

Κill the wise one!

Δέν θα διαφωνήσω.Απλά είπα απο την αρχή ότι είναι ....ψυχολογικό σύνδρομο που έπρεπε να είχα διώξει χρόοονια τώρα.....τώρα είναι αργά....όπως το άλλο που όταν παίζω κάποια αγαπημένη μελωδία η οποία είναι σχετικά αργή' date='μετά απο λίγη ώρα με πιάνει μούρλια να τη γκαζώσω όσο πάει....ελαττώματα είναι αυτά,δέν κόβονται.... :cry:[/quote']

Eγω θα ξαναπω για 7χορδη...στην ουσια αυτο το πραγμα ψαχνεις. Κουρδισε την και πιο χαμηλα και θα σαι αρχοντας. Το να βαλεις χορδες μπασου σε κιθαρα, σορυ αλλα εμενα μου φαινεται ψιλοπ@παρια.

7χορδη ε?......πάνω που παω να ηρεμήσω με στέλνεις για...διαζύγιο ρε συ...πω πω ανάφτρας που είσαι....." Γυναίκα παίρνω τρία χιλαρικάκια,πάω για....χορδές μωρέ..." :roll:

Kοιτα, απ οτι εχω καταλαβει το κατεχεις το αθλημα της 6χορδης. Ναι μεν η 7χορδη ειναι κατι εντελως διαφορετικο και θα πρεπει να συμβιβασεις το παιξιμο σου πανω της, εν τουτης, αφου εισαι γνωστης, αυτη την περιοδο θα την θεωρουσα "περιοδο προσαρμογης". Ειμαι σιγουρος ομως πως μετα απο καποιο διαστημα θα δεις οτι θα σου ρθουν καινουργιες ιδεες κλπ.

Οσο χαμηλα και να κουρδισεις μια 6χορδη και οσο πιο χοντρες χορδες να βαλεις, (πιστευω) πως αυτο που εχεις στο μυαλο σου, δεν θα το πιασεις.(καλος ο πειραμαστισμος, αλλα αν ειναι για να βαλεις μπασοχορδες, θες ενισχυσεις, μετα δεν θα σε ικανοποιουν οι μαγνητες κλπ κλπ κλπ, βαζεις και αλλα τοσα λεφτα και παιρνεις 7χορδη) Παρε 7χορδη, χαμηλοκουρδισε την και βλεπεις. Βεβαια το καλυτερο που χεις να κανεις, ειναι να την ακουσεις πρωτα...μην με βαρας μετα...

Κill the wise one!

Kοιτα' date=' απ οτι εχω καταλαβει το κατεχεις το αθλημα της 6χορδης. Ναι μεν η 7χορδη ειναι κατι εντελως διαφορετικο και θα πρεπει να συμβιβασεις το παιξιμο σου πανω της, εν τουτης, αφου εισαι γνωστης, αυτη την περιοδο θα την θεωρουσα "περιοδο προσαρμογης". Ειμαι σιγουρος ομως πως μετα απο καποιο διαστημα θα δεις οτι θα σου ρθουν καινουργιες ιδεες κλπ.

Οσο χαμηλα και να κουρδισεις μια 6χορδη και οσο πιο χοντρες χορδες να βαλεις, (πιστευω) πως αυτο που εχεις στο μυαλο σου, δεν θα το πιασεις.(καλος ο πειραμαστισμος, αλλα αν ειναι για να βαλεις μπασοχορδες, θες ενισχυσεις, μετα δεν θα σε ικανοποιουν οι μαγνητες κλπ κλπ κλπ, βαζεις και αλλα τοσα λεφτα και παιρνεις 7χορδη) Παρε 7χορδη, χαμηλοκουρδισε την και βλεπεις. Βεβαια το καλυτερο που χεις να κανεις, ειναι να την ακουσεις πρωτα...μην με βαρας μετα...[/quote']

Οχι....πέρα απο την πλάκα μου έβαλες φυτιλιά καλή....το ερώτημα τώρα είναι όχι μόνο να τη δοκιμάσω,αλλά.......μου αξίζει μια 7χορδη ??????

Όντας κάτοχος 6χορδης και 7χορδης, έχω να σου πω ότι τρομερές διαφορές δεν υπάρχουν. Αν εξαιρέσεις την πιο πλατιά ταστιέρα, λόγω της επιπλέον χορδής και της περισσότερης ποικιλίας που η τελευταία σου προσφέρει, δεν θα δυσκολευτείς να παίξεις μαζί της. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο δλδ.

Απλά 1 βδομαδούλα θα την φας, για να προσαρμοστεί το δεξί περισσότερο, παρά το αριστερό, στο ότι έχει μια επιπλέον χορδή η κιθάρα.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου