rgxinap Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 RIP ... και συνεχιζουμε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Εκλεισε? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Εδω και παρα πολυ καιρο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 χμμμ νομιζω πριν κανα 6μηνο χρόνο ήταν ακόμα εκει, και είχε και κόσμο... μα τόση κατρακύλα η ροκ και οι κιθάρες... ανοιξε στην θεση του μαγαζι με αθλητικά - δηλ με αξεσουαρ μουσικής trap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Πέρσι πήρα ακουστικά από εκεί. Εχω καιρό να περάσω. Από εκεί μου αγόρασε ο μπαμπάς μου πιτσιρικάς που ήμουν το πρώτο psr μου, επί ΠΑΣΟΚ. Από εκεί ξεκίνησε η Λάμψη μου στα πλήκτρα και ο απογαλακτισμος από το πιάνο. Και ψώνιζα από εκεί πολλές φορές. Πόσες φορές δε ανέβαινα τόσα χρόνια να παίξω με τα νέα synthia. Και τώρα μου λέτε ότι έκλεισε. Δεν ξαναπερναω από εκεί, θα πάθω κατάθλιψη. Μιλάμε για το κλασσικό στο κεντρο ε? Αχχχχχχχχχχχ Ατιμη wall Street και ΔΝΤ που δεν έχεις μπεσα Σε λίγο όλους θα μας καταπιεί η Μερκελ η μπαμπεσα. Χαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Μιλάμε για το κλασσικό στο κεντρο ε? Nομίζω λέει για το μαγαζάκι στο mall. Που βασικά ο λόγος που έκλεισε μπορεί να είναι άσχετος με την πορεία στην αγορά μουσικών οργάνων. Π.χ. να μην τα βρήκαν στο ενοίκιο Επεξεργασμένο 16 Αυγούστου 2019 από VangelisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, VangelisV είπε Nομίζω λέει για το μαγαζάκι στο mall. Που βασικά ο λόγος που έκλεισε μπορεί να είναι άσχετος με την πορεία στην αγορά μουσικών οργάνων. Π.χ. να μην τα βρήκαν στο ενοίκιο Α άκυρο τότε. Θα περάσω πάντως να σιγουρευτώ. Οχι βέβαια πως δεν είναι κρίμα και γι αυτό, αλλά με το άλλο όπως καταλάβατε είμαι πιο δεμένος συναισθηματικά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Κι εγώ πάντως έπαθα ένα κατιτίς όταν το διάβασα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) O Νάκας που όλοι ξέρουμε στη Ναυαρίνου δεν έκλεισε πάντως. Ούτε ήξερα ότι είχε μαγαζί στο Mall (κάπου στο Μαρούσι δεν είναι αυτό; πάντως Αθήνα δεν είναι) Επεξεργασμένο 16 Αυγούστου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση