cos_dr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε μαζι σου. Μπλουζιαρης.... μονο wannabe Για τα blues δεν μπορώ να τον κατατάξω. Έχω δει ταινιες και έχω ακούσει αλλά δεν είμαι και των μπλουζ. Εγώ είμαι γενιάς των.... μπλουζ τύπου love bites που χορεύαμε αγκαλιά με τα κοριτσάκια στο γυμνάσιο. Από τον belushi ο αδελφός του μου άρεσε για τις ταινίες δράσεις. Πολύ ξύλο και πιστολίδι με χιούμορ. Αυτός και ο Σηγκαλ. Πολύ ξύλο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 παλι καλα εσεις ειχατε μικτα γυμνασια.... εμεις τις βλεπαμε μονο σε παρτυ και δεν ξεραμε απο που να τις πιάσουμε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 33 λεπτά πριν, dimsonic είπε παλι καλα εσεις ειχατε μικτα γυμνασια.... εμεις τις βλεπαμε μονο σε παρτυ και δεν ξεραμε απο που να τις πιάσουμε Eδώ οι νεότεροι έχουν αλγόριθμους μαστερινγκ από το δημοτικό λολ Αυτά πάντως που κάνει η νεολαία πλέον με ξεπερνούν κι εμένα. Πούρεψα κι εγώ Και θεωρούσα τον εαυτό μου προχωρημένο νιάτο της εποχής μου............................. Πες τους για το killing in the name of , θα σου πουνε τι είναι αυτό? Αρχισε να τους το τραγουδας και να χτυπιέσαι και θα σε κοιτάνε καλά καλά. Μου έτυχε και φρίκαρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Πες τους για το killing in the name of , θα σου πουνε τι είναι αυτό? Αρχισε να τους το τραγουδας και να χτυπιέσαι και θα σε κοιτάνε καλά καλά. Μου έτυχε και φρίκαρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα τέτοια πράγματα θέλαμε να παίξουμε το 1978 και μας βάζανε πίσω από κοτετσόσυρμα όπως στους ΒΒ.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση