rgxinap Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 7 hours ago, VangelisV said: Αυτός ο Σαστέην δεν είναι που έχει τους Μέγαδεθ? βγαίνει και σε τσασταίν : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, Nestoras είπε Το στίχο Νίκο φίλε μου τον παίζεις σαν το toy γράψε και 'με ένα δίστιχο να περάσω τον Sinboy. Εσυ εισαι ενα λαγνος Sir Και τον Sinboy ταπωνεις Με ευκολια φοβερη Χωρις καν να ιδρωνεις Τι να σου πει βρε ο Sinboy Τον κοβω λιγο βλαχο πατατες μαλλον φύτευε στο μακρινο Αϊντάχο Αριστοκράτες σαν και σε μονο στη ΣΟΥΗΔΙΑ εχουνε δει τα ματια μου και οχι στην Αλβανια Μαγος της strat εισαι βρε Sir και σκιζεις στο τραγούδι μα και τους κώλους του Sinboy στα βιντεοΖ στο γιουτιουμπι Δεν χρειάζεσαι τις ρίμες μου για να κατατροπώσεις τον κακομοιρη τον Sinboy και εμας να μας γλυτωσεις 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Τέτοιο στιχούργημα για με είναι ικανό να πείσει ακόμη και τον Μάντζαρο να το μελοποιήσει. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) λυπάμαι φίλοι μου καλοί θα σας στεναχωρήσω αλλά την αλήθεια μέσα μου δεν θε την κρατήσω καλλιο απο πουλί που κελαηδεί δεν έχει άλλο στην κτιση αηδόνια παραδέισια πουλιά πόσ' ομορφη είν η φύση! για το σασταίιν είναι αυτό που κάνει το κιθαρόνι να κηλαηδεί σαν το πουλί το ξακουστό αηδόνι ακουω επιχειρήματα οτι στην τζαζ πρέπει λέει η νότα να είναι σύντομη μην την ακούς να κλαίει τα κΖύλα σου λέει ο φίλΩους καθόλου δεν αξίζουν βάλε μαγνητες φίλε εσύ DMZ, SD, EMG να θησαυρίζουν πολλάκις αυτά έχουν καταριφθεί και απο πολλούς mythbuster σιγά μην έχει sustain ποτέ μια ψωρο telecaster για γέλια και για κλάματα όλα είναι αυτά @α@αρια όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια Επεξεργασμένο 9 Αυγούστου 2019 από rgxinap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.kickstarter.com/projects/boazinstruments/boaz-one-one-modular-guitar-50-combinations Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 Άμα και την κιθάρα μας την κάνουμε σα Lego καλύτερα να κάθομαι στο σπίτι μου να πλέκω Εγώ δε θέλω η guitar να έχει βάλε βγάλε γιατί αν είναι να τη δω Μπομπ Μάστορας μεγάλε, καλύτερα να έχω δυο ή τρεις για να τραμπάρω κιθάρες μασίφ ολόκληρες, να μη φοβάμαι χάρο. Γιατί αν σπάσει κάνα κλιπ ή κάνας συνδετήρας θα κάθομαι αμέτοχος στο stage σαν κλητήρας Καλύτερα στο τσάκα τσακ ν' αλλάξεις κιθαρίτσα παρά να σε αφήσουνε στο χέρι με τη γκλίτσα και τι να κάνω τότε εγώ το περισσό sustain άμα θα πρέπει τεχνικός να την επασπατεύει Η μόνη λύση που έχω δει και εντύπωση μου εκάνει είναι από το τελευταίο NAMM και από παιδί τζιμάνι έχει δεν έχει που έχει βγει κάνα ολάκερο μήνα και ευθύς σας βάζω βίντεο απ' τον ΕσυΣωλήνα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) οοοπσ λαθος Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2019 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση