gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 8 minutes ago, xtrm_basses said: Μου άρεσε πολύ αυτό το άρθρο γιατί μηλάει με μετρήσεις και αποδείξεις,και όχι με το τι άκουσε κάποιος ή τι νομίζει κάποιος άλλος. Πολυ καλο αρθρακι οντως. Ενδιαφεροντα ευρηματα. Εαν καταλαβα καλα, αφορουν δυο μεμονομενα οργανα (εριξα μια ματια στα γρηγορα). Ειναι, μεν, εις βαθος αναλυση, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να γενικοποιησουμε σε ολες τις strat και les paul. Ειναι πολυ μικρο το δειγμα. Ειναι ενα ενδιαφερον πειραμα και κατι μου λεει οτι κατι αναλογο θα συμβαινει γενικοτερα. Ισως οι μονοπηνιοι των strat δεν βοηθουν ως προς αυτο που ακουμε στον ενισχυτη. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ΣουΣτεϊν γυρευα πολυ τη νοτα να κραταει μεχρι να πΓιω την μπυρα μου ντιστορσιο να βαραει Γιατι το ροκ που κΣερουμε σΟυστεϊν ειναι γεματο και πρεπει να κραταει πολυ ωστε να βγει γαματο Τι κι αν κλανιες ακουγονται απ'το πολυ σΟυστεϊν αν πας να παικΣεις λιγο φανκ απ'τις χορδες τις plain Εμεις σΟΥΣΤεϊν γουστάρουμε και είμαστε μαθημένοι πενήντα δευτερολεπτα η νοτα να πηγαίνει Για αΦτο σας λεΓω φίλοι μου αν εχετε σοΥστεϊν αστερες ροκ θα γινετε ωσαν τον Kurt Kobain Μονη θα παιζει η Gibson σας του Malmsteen τα ριφακια και ολοι οι ανταγωνιστες θα καΜνουνε κακακια Την εκανα τη Fender μου ολο σΟυστεϊν και χάριν με γεφυρα απο προτομη του πατερουλη Σταλιν Μπρουτζινα τα σελακια της τη νυχτα λαμπυρίζουν και ολη την ατμοσφαιρα σουστΕϊν την γεμιζουν Της εβαλα και σιδερο βαρυ παχυ ατσαλι κατω απ'το Pickguard κι ετσι πΓια ουρλιαζει σαν τσακαλι Η ΦΑ ακουγεται σαν ΣΟΛ σαν γρηγορα σρενταρω και ακκορντο open οταν βαρΩ μπορει και να σε γδαρω Ογδόντα δευτερολεπτα στο ταστο (το) τελευταιο κρατΕι η νοτα φιλοι και πΣεμματα δεν λεω Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Το στίχο Νίκο φίλε μου τον παίζεις σαν το toy γράψε και 'με ένα δίστιχο να περάσω τον Sinboy. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Nestoras said: Το στίχο Νίκο φίλε μου τον παίζεις σαν το toy γράψε και 'με ένα δίστιχο να περάσω τον Sinboy. Νέστορα φίλε μου ο στίχος σαν του σιν θέλει κιθάρα μπούρδα τύμπανα μλκία κι όχι της στρατοκάστερ σου τα λικς και των driver's hit τα μπητ κάτσε λοιπόν να γράψεις θέμα μπούρδα πιασάρικο μπιτάκι κιθάρα μλκία και άσε τα κλάσικ ροκ για αυτούς που έχουν ηλικία Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από dimsonic 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα περασεις τα πενηντα σε πιανει η ανοια και εαν εισαι στα δεκαοκτω σε τρωει η μαλακια. Γιαυτο τρεξε τωρα που μπορεις τωρα που προλαβαινεις γραψ'το στιχακι το καλο και δωστο στον (πιο) απο πανω. Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 13 minutes ago, gkourmoul1 said: Αμα περασεις τα πενηντα σε πιανει η ανοια και εαν εισαι στα δεκαοκτω σε τρωει η μαλακια. Γιαυτο τρεξε τωρα που μπορεις τωρα που προλαβαινεις γραψ'το στιχακι το καλο και δωστο στον (πιο) απο πανω. μάνα μου τι μας λες εδω περάσαμε τα 'ξήντα την άνοια προσπεράσαμε και πάμε γι άλλα ήντα κρύψου σιν σε έφαγα θα φτιάξω κομματάρες με μπουρδοπαίξιμο ξεκούρδιστες κιθάρες και συ να φας παπάρες 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Αυτός ο Σαστέην δεν είναι που έχει τους Μέγαδεθ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 9 minutes ago, VangelisV said: Αυτός ο Σαστέην δεν είναι που έχει τους Μέγαδεθ? Όχι ρε συ. Ο Σαστέην έχει τους Σέγαδεθ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τον σιν μπόι τον εζήλεψες που χέστηκε στα φράγκα γράψε κι εσύ ένα "μαμά" άμα μπορείς ρε μάγκα να πίνεις τα χασίσια σου να δίνεις στα παιδιά κι αν σου ζητήσει η καψερή δώσε και στην γιαγιά να πιεί, να φάει κατραπακιά και να σε βλαστημήσει να ψάξει τον σιν μπόι να βρει για να τον εγαμ%σει χαρά στα σκέλια της να δει κι από την ζαβομάρα αυτός νομίζει τον γ@μεί καμιά δεκαοκτάρα κι από το μαμήσι το τρελό μετά από το "μαμά" το νέο του σιν μπόι χιτ θα λέγεται "γιαγιά". Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μ' αυτό σου το πεντάστροφο μας κόλλησες στο τοίχο άλλαξε από το nick το gtr κάντο fusionστίχο. Επεξεργασμένο 9 Αυγούστου 2019 από Nestoras 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση