panorios Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ξέρεις φαντάζομαι ότι οι τυφλοί αναπτύσσουν (λόγω ανάγκης) πολύ οξύτερη ακοή. Τι λες? Να τα βγάλω τα ματάκια μου? Πρόσεξε τι θα πεις, κρατάω πιρούνι. Τίποτα, ένα κριθαράκι και θα ακούς μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 23 hours ago, gkourmoul1 said: Εννοεις οτι εαν πιασει καποιος αλλος την κιθαρα μου, πιθανον να ακουστει ξεκουρδιστη (εαν βαρα χορδες και πιεζει ταστα κλπ)? Ένα ωραίο τσεκ είναι το εξής: τσεκάρετε μια μια τις νότες του σολ η λα μπαρέ. Τις περισσότερες φορές θα είναι οκ σε μια κουρδισμένη κιθάρα. Μετά πιάστε το μπαρέ και ξανατσεκάρετε τις νότες μια μια με το μπαρέ πατημένο. Τυχόν διαφορές = χαρακτηριστικό θέμα τεχνικής! 1 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Alter είπε Ένα ωραίο τσεκ είναι το εξής: τσεκάρετε μια μια τις νότες του σολ η λα μπαρέ. Τις περισσότερες φορές θα είναι οκ σε μια κουρδισμένη κιθάρα. Μετά πιάστε το μπαρέ και ξανατσεκάρετε τις νότες μια μια με το μπαρέ πατημένο. Τυχόν διαφορές = χαρακτηριστικό θέμα τεχνικής! +1000 Και αμα βαλεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ κιθαριστες να...πιασουν το μπαρε εκει να δεις διαφορες... Μου εχει τυχει πολλες φορες στο στουντιο να δινω τις κιθαρες μου σε αλλους κιθαριστες και επειδη εγω γενικα ειμαι "ελαφροχερης" (και στο Fretting χερι αλλα και στο Picking μια και ειδικα στο picking hand πιστευω οτι ο ηχος ειναι ΠΟΛΥ πιο "μεγαλος" οταν ΔΕΝ κοπανας) ενω με εμενα ειναι in tune σε αλλους "χανουν" ειδικα σε οσους πατανε με grip "τανάλια" τις χορδες πάνω στα ταστα ,ειδικα στα ακκορντα... Ειδικα τωρα τελευταια με τις 010-038 χορδες που χρησιμοποιω στις Fender ,οι οποιες θελουν γενικα πιο..πολιτισμενη "αντιμετωπιση" οι διαφορες ειναι οντως εντυπωσιακες....απο κιθαριστα σε κιθαριστα....ακομα και η ΠΕΝΑ (το ποσο βαρΓια ειναι δηλ.) παιζει ρολο. Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Χθες ηπιαμε ενα καφεδακι με τον Σπυρο (pipityri). Πιανει και παιζει λιγο με την prs και σκεφτομουν τι γαματα που παιζει. Την αφηνει και την πιανω εγω. Τρεις χορδες ηταν ξεκουρδιστες κατα, κοντα, μισο ημοτονιο. Ακουγονταν ενα μαυρο χαλι στα χερια μου. Ουτε που το καταλαβα οταν επαιζε... Τελικα, εαν εχεις τεχνικη, δεν χρειαζεσαι καν κουρδιστηρι Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Χθες ηπιαμε ενα καφεδακι με τον Σπυρο (pipityri). Μιλαμε για ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ανθρωπους..και κιθαριστες αΦτος δεν ειναι ανθρωπΑς αΦτος είναι απανθρωπΑς 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 35 minutes ago, gkourmoul1 said: Χθες ηπιαμε ενα καφεδακι με τον Σπυρο (pipityri). Πιανει και παιζει λιγο με την prs και σκεφτομουν τι γαματα που παιζει. Την αφηνει και την πιανω εγω. Τρεις χορδες ηταν ξεκουρδιστες κατα, κοντα, μισο ημοτονιο. Ακουγονταν ενα μαυρο χαλι στα χερια μου. Ουτε που το καταλαβα οταν επαιζε... Τελικα, εαν εχεις τεχνικη, δεν χρειαζεσαι καν κουρδιστηρι Ήρθε κάτω ο Σπύρος? Κοίταξε να σου πω. Όταν παίζεις με άταστη, μαθαίνεις να έχεις κουρδιστήρι στα δάχτυλα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση