gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Εγω μαζι σου... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Φοινικούντα μέχρι τέλος Αυγούστου.οποιος βρεθεί κερναω μπύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Λημνο καποια στιγμη. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Μια βδομάδα στην Σέριφο που μου φάνηκε ψιλονέκρα και θα πάω και Επίδαυρο κάποια στιγμή τον Αύγουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, dimsonic είπε (mama + 2 dog) sitting... Είσαι καλός άνθρωπος εσύ. Ζήλεψα αρκετούς να πω την αλήθεια. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ωπα νατος. Ισως παω κι εγω λιγο πιο πανω (Φισκαρδο), αλλα για Σεπτεμβριο το βλεπω ... αν και εφοσον Εισαι πατριώτης ή απλα θα πας διακοπες? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 6 hours ago, yameth said: Είσαι καλός άνθρωπος εσύ. η πολλή η καλωσύνη τρώει τον αφέντη... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Διακοπές πήγα ήδη Έκατσε φέτος το Riv3r Crossing στη Βέροια και το Enduro Gp στα Σέρρας να είναι δυο ΣΚ συνεχόμενα. Φορτώθηκε η μηχανή και γύρισα ολίγον τι τη Μακεδονία . Αθήνα Βέροια Κοζάνη Θεσ/νίκη Σέρρες Αθήνα. Μέχρι τέλους Αυγούστου που αδειεύομαι επισήμως, είδα συναυλίες θερινά σινεμά και έκαμνα θαλάσσια μπάνια ανά την Αττική Παρασκευοσάββατα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 εγω λογω δουλειας θα μεινω αθηνα.απο εκει και μετα οταν γινει η μεταβαση απο τη θερινη δουλεια στη χειμερινη προς το τελος σεπτεμβρη,παντα υπαρχει ενα κενο 15-20 ημερων.συνηθως παμε οικογενειακα στο χωριο μου στο κυπαρισσι λακωνιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 καλώς εχόντων των πραγμάτων, Λυγουριό και φέτος 10-20 Αυγούστου... ευελπιστώ στην απόλυτη χαλάρωση που έχω ανάγκη (ε και καμιά καλή παραστασούλα στην Επίδαυρο ενδιάμεσα δεν θα με χαλάσει)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση