dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 (mama + 2 dog) sitting... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Assos Kefalonia Island, you can call it paradise too (5-28/8) 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, dimsonic είπε πού θα γίνουν αυτά να έρθουμε να ακούσουμε? 4/8-Πάργα 10/8- 6o Zero Festival opening Μαχαιρίτσα-Πορτοκαλογλου-Φιλιππιάδα 15/8- Μπούκα Αμφιλοχία έχω και άλλα αλλά δεν έχουν βγει αφίσες ακόμη αν μπεις στο προφίλ μου fb βγαίνουν όλα εκεί. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μολις γυρισα απο λιγες μερες βορεια Ευβοια με γρηγορες βολτες με τη βαρκα Σκιαθο Σκοπελο. 4 μερες Λημνο για το γαμο της αδελφης της γυναικας μου (μας εσκισε τις διακοπες) Και μετα καιρου κ ανεμων επιτρεποντων με το φουσκωτο στον κοντινο παραδεισο των Πεταλιων Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου 2019 από fenderiarhs 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 2 hours ago, stavros_d80 said: 4/8-Πάργα 10/8- 6o Zero Festival opening Μαχαιρίτσα-Πορτοκαλογλου-Φιλιππιάδα 15/8- Μπούκα Αμφιλοχία έχω και άλλα αλλά δεν έχουν βγει αφίσες ακόμη αν μπεις στο προφίλ μου fb βγαίνουν όλα εκεί. λέω μπας και με φέρει κανας δρόμος αν τύχει τίποτα ΣΚ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό κολλάει και στο άλλο νήμα,με τα αστεία.Αν κι ήταν για Χριστουγεννιάτικες διακοπές,ταιριάζει κι εδώ. Έγραφε κάποιος:"Ο γείτονας, έχει κλείσει, δέκα μέρες διακοπές,στη Σκωτία. Κι εγώ ψάχνω να βρώ, πώς θα πάω στο χωριό,χωρίς διόδια"! Εγώ, διακοπές το Σεπτέμβριο. Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου 2019 από Αετός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, qesh είπε Assos Kefalonia Island, you can call it paradise too (5-28/8) Ωπα νατος. Ισως παω κι εγω λιγο πιο πανω (Φισκαρδο), αλλα για Σεπτεμβριο το βλεπω ... αν και εφοσον Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Λουτρο Σφακίων κάθε ΣΚ στο εξοχικο... Ισως παιξει και καμια εφοδος προς Ευρυτανια μερια... αντε και καμια Γαύδος για σβήσιμο... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 9 minutes ago, leon7pap said: Λουτρο Σφακίων κάθε ΣΚ στο εξοχικο... Κακοπερνας..... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Κακοπερνας..... Το κατα δυναμη φίλος... Επεξεργασμένο 1 Αυγούστου 2019 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση