Satanas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Oχι DSL κι απο μενα.... Εχει αυτα τα απαισια πριμα που ξυρίζουν και δεν κοβονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... Mε κλειστα ματια τον Origin και πεταλια !!! Μην ξεχνας ότι ΟΛΟ το gain που εχουμε ακουσει στη ζωη μας ειναι Marshall(οχι HG)και καποιο tS μπροστά... Επεξεργασμένο 29 Ιουλίου 2019 από Satanas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aris Spa Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2019 2 hours ago, Satanas said: Oχι DSL κι απο μενα.... Εχει αυτα τα απαισια πριμα που ξυρίζουν και δεν κοβονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... Mε κλειστα ματια τον Origin και πεταλια !!! Μην ξεχνας ότι ΟΛΟ το gain που εχουμε ακουσει στη ζωη μας ειναι Marshall(οχι HG)και καποιο tS μπροστά... Αυτό σκεφτομαι και εγώ ότι όλοι οι μαρσαλ στην πιο χεβι που έχουμε ακούσει είχαν ένα overdrive μπροσταμπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Για το metal που θες να παίξεις, ο Origin συν ένα σπρωχτήρι είναι μια χαρά. Για οτιδήποτε πιο σύγχρονο το ξεχνάς πριν καν το σκεφτείς. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aris Spa Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 2 hours ago, BillTrantos said: Για το metal που θες να παίξεις, ο Origin συν ένα σπρωχτήρι είναι μια χαρά. Για οτιδήποτε πιο σύγχρονο το ξεχνάς πριν καν το σκεφτείς. Δεν παιζω τιποτα συγχρονο σχεδον χαχα. Βασικα απο ολα αυτα που ειναι τωρα της μοδας τυπου τεχνικα prog και djent με τιποτα σιχαινομαι λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Aris Spa είπε Δεν παιζω τιποτα συγχρονο σχεδον χαχα. Βασικα απο ολα αυτα που ειναι τωρα της μοδας τυπου τεχνικα prog και djent με τιποτα σιχαινομαι λολ. Δεν είναι μόνο αυτά πιο σύγχρονα. Βγήκε και στα 90s σπουδαίο metal και στα 00s. O Origin δεν έχει το voicing και το gain structure για τέτοια πράγματα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 το budget σου είναι μικρό δες και αυτά πάντως. με λάμπα σπίτι δεν παίζεις, deal with it !!! τι 15 τι 155 να ναι τα watt, το ίδιο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aris Spa Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 @sharpshooter μυστη μου μην αγχώνεσαι παίζω με 100αρη σπίτι μου χαχα. ειμαι στη μέση του πουθενά ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα θέλω απλά λιγότερα βατ για να μην με κούραζει τόσο και να ηχογραφώ καλύτερα αυτό είναι όλο . καλος ο 5150 αλλά προτιμώ τον 6505 από αυτά που έχω ακούσει και έχω παίξει στα mini heads πάντα. Θέλω μαρσαλ πάνω απολα λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 34 minutes ago, Aris Spa said: παίζω με 100αρη σπίτι μου χαχα. ειμαι στη μέση του πουθενά ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα... Έτσι εξηγείται. Είχα κλείσει μόνο τα πατζούρια χθες λόγω ζέστης, και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον θόρυβο. Στην εξοχή μένω, αλλά κάποιος κάπου έπαιζε πολύ δυνατά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aris Spa Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Επισης κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο μαρσαλ μου έχει 11 λάμπες η θερμοκρασία που ανεβάζει είναι too much λιώνεις από τη ζέστη απαλευτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2019 Καλη λυση για τον χειμωνα. Εαν ειχε και μεταλικο σασι, οπως οι tubemeister, ανετα ψηνεις λουκανικο και οφτες πατατες πανω, τις πολυ κρυες μερες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση