geka Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα συμφορουμιτες. Εξηγούμαι : Ένας γνωστός θέλει να κάνει δώρο στη γυναίκα του και ξαδέρφη μου πλήκτρα ή το πιο πιθανό αρμόνιο έως 200 με 250 ευρώ. Η γυναίκα του έχει αρμόνιο αλλά είναι προ αμημονεύτων χρόνων( τουλάχιστον 15 χρόναια πριν το πήρε) και μου ανέθεσε να του βρω ένα. Μου είπε αρμονιο γτ αφενός αρμόνιο έπαιζε, αλλά και επειδή είναι πιο φτηνά. Κοίταξα αρκετά αλλά χάνομαι γτ δεν το πολυξέρω το αντικείμενο. όποιος μπορέσει ας προτείνει κάτι σε αυτή την τιμή. Ο στόχος είναι να ακούγεται καλύτερα και να δημιοργήσει ξανά κίνητρο για να κάθεται να παίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τόσοι πληκτράδες είστε.... Φωτίστε και μας λίγο.................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 τι μοντελο εχει τώρα ξέρεις? μπορει να ειναι πριν 15 χρόνια και να είναι ανώτερο από αυτό που θα πας να πάρεις τώρα.... γιατί με 200-250 παιδικό θα είναι τεσπα κοίτα από σειρά yamaha κάτι θα βρεις πχ αυτό έχει ωραίο χρώμα μπορεί να της αρέσει αλλά για καλό όργανο θες απο 500 κ πάνω....https://www.thomann.de/gr/yamaha_psr_e360_maple.htm 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε τι μοντελο εχει τώρα ξέρεις? μπορει να ειναι πριν 15 χρόνια και να είναι ανώτερο από αυτό που θα πας να πάρεις τώρα.... γιατί με 200-250 παιδικό θα είναι +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Παιδια το μοντελο ειναι casio tone bank. Ετσι μου το στειλαν δλδ. Λετε να του πω να μην παρει τετοιο δωρο. Θα ειναι off ετσι ; 9 λεπτά πριν, geka είπε Παιδια το μοντελο ειναι casio tone bank. Ετσι μου το στειλαν δλδ. Λετε να του πω να μην παρει τετοιο δωρο. Θα ειναι off ετσι ; Αυτη ειναι η φωτο απο αυτο που εχει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατι τετοιο τουλαχιστον θα ειναι καλυτερο Ιδια τιμες εχουν και ελλαδα περιπου, αλλα αν το παρει απο thomann μπορει να φτιαξει ενα Bundle και με καμια 30 ευρω παραπανω να παρει και βαση και ακουστικα. Επιπλεον αν δεν της αρεσει ετσι απλα, μπορει να το στειλει πισω και να παρει πισω ολα τα χρηματα.https://www.thomann.de/gr/prod_cbundle_518.html?gk=takybh&cbcid=3573&art=333351 Αν ξεπερασει τα 290 ευρω θα γλυτωσει τα μεταφορικα (που ειναι 20 ευρω). Επεξεργασμένο 26 Ιουλίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2019 Σ ευχαριστώ. Θα του το προτεινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση