cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πώς στο διάτανο θα βγάλουμε το καλοκαίρι? Μήπως, λέω μήπως.., με αποχή απ'το αλκοόλ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, gvour said: Κι ομως οσα εχω ακουσει-δεν ειναι και λιγα-ειναι πιο κοντα στο ετοιμο παρα στο μη. Το μπασοτύμπανο είναι το θέμα (άντε και τα πιάνα). Σε κάτι τέτοια είναι δύσκολα πράγματα αυτά. 2 minutes ago, cigaret13 said: Μήπως, λέω μήπως.., με αποχή απ'το αλκοόλ; Το έκανα πέρυσι, από Ιανουάριο μέχρι Ιούλιο. Μετά έφυγε ο πατέρας μου .... και .... Τον χειμώνα είναι πιο εύκολο πάντως. Επεξεργασμένο 6 Αυγούστου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το μπασοτύμπανο είναι το θέμα (άντε και τα πιάνα). Σε κάτι τέτοια είναι δύσκολα πράγματα αυτά. Άν και θα αναιρέσω το προηγούμενο μου ποστ...... μήπως, λέω μήπως..., να σού'στελνα μια νταμιντζάνα γράπα να τα ευκολύνουμε αυτά τα πράγματα....; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, cigaret13 said: Άν και θα αναιρέσω το προηγούμενο μου ποστ...... μήπως, λέω μήπως..., να σού'στελνα μια νταμιντζάνα γράπα .... Εικόνισμα θα σε κάνω πάνω απ' το κρεβάτι μου, και θα προσεύχομαι κάθε μέρα στον Άγιο Φώτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Σόρρυ Your browser does not support the HTML5 audio tag Gidia.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 1 hour ago, VangelisV said: Σόρρυ Ωραία θέματα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, VangelisV είπε Σόρρυ Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag Gidia.mp3Fetching info... με έδωσες ιδέα τώρα για καινούργιο backing τώρα θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!.... 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση