stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2019 Μετά από απαίτηση πολλών τηλεθεατών (μου έχετε πρήξει τα σκώτια) και μιας και βρίσκομαι στο Mississipi αυτές τις μέρες για περιοδεία και είναι ακόμη καλοκαίρι ανεβάζω και ένα blues ματζόρε για να τζαμάρετε και να τσακωθείτε (αν θέτε) για τα κσύλα+τους μαγνήτες.... Key: E Bpm: 143 ΥΓ1 1) Συμμετοχή σε τζαμάρισμα 20Ε/άτομο- διπλές συμμετοχές 50% έκπτωση 2) like: 2E 3) παράπονα ότι είναι και αυτό 12μπαρο σαν το πρώτο : 150E 4) αλλαγή ονόματος κοματιού: 1,567,8999,96475,0000,0000E ΥΓ2: οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ Blues major.MP3 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 ice breaking απο εμενα..βαλτε μπριγιαντινη στα μαλλια καντε κοκορακι,φορεστε τα καλα σας ρουχα κλεψτε τα κοριτσακια σας και παμε στο χορο του σχολειου..μου βγηκε λιγο swingorockabilly...50's,αλλα μου αρεσει..και κατι λαθακια τα αφησα..αφου ειμαστε live!! Your browser does not support the HTML5 audio tag yannispbluesmajor.mp3 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταπληκτικό, μπράβο σου Γιάννη. Πολύ ωραία φρασεολογία, και πολύ καλός ο ήχος. Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 3 hours ago, yannisp said: μου βγηκε λιγο swingorockabilly...50's,αλλα μου αρεσει..και κατι λαθακια τα αφησα..αφου ειμαστε live!! Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag yannispbluesmajor.mp3 5.57 MB · 79 downloads Και πολυ καλα εκανε και βγηκε ετσι.Φρεσκαδουρα. Κατα τα λοιπα θα συμφωνησω απολυτα με τον σοφο γεροντα Φασιον σε ολα οσα ειπε. Μπραβο Γιαννη για μια ακομη φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elf Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 Ας ανεβάσω κι εγώ κάτι κάποια στιγμή... Έχει και λαθάκια. Θα χαρώ να διαβάσω σχόλια για βελτιώση. :) Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesmajor.mp3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εφτασα στη δεκαετία του '50; Your browser does not support the HTML5 audio tag Noiz_MajorBlues_Michael_Summer.mp3 Επεξεργασμένο 23 Ιουλίου 2019 από Tamtam 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 μέχρι στιγμής 2 αλλαγές ονόματος.... καλά πάει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 παίδες το κομάτι είναι blues όχι rocknroll δεν ξέρω γιατί επηρεαστήκατε όλοι από το παίξιμο του γιάννη αλλά δεν είναι ανάγκη να το πάτε όλοι σε στυλ 50's ίσως σας μπερδέψανε τα κοψίματα?.... Βγείτε από το Grease και μπείτε στους Blues Brothers.... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Ανυπομωνώ να γυρίσω τα βράδυ σπίτι να δω τι ψάρια πιάνω Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Έγραψα 2 κιθάρες, μία ρυθμό και μία σόλο. Your browser does not support the HTML5 audio tag Blues major_E_George.mp3 Καλή ακρόαση ! 11 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση