vagelism Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Αυτό νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης κιθάρας που έχω δει. Thanks Vagelism. Περισσεύουν κάτι θήκες βέβαια... ή απλά τις πουλάς και κρατάς μια universal απο πάνω. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, yameth είπε Αυτό νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης κιθάρας που έχω δει. Thanks Vagelism. Περισσεύουν κάτι θήκες βέβαια... ή απλά τις πουλάς και κρατάς μια universal απο πάνω. και λογικα κ ο πιο ανεξοδος..Αν δεν κανω λαθος ειναι μια συμβατικη συρταριερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 -Ρε γυναίκα, που διάολο έχεις βάλει τις κάλτσες μου; - Ανάμεσα στη στρατοκάστερ και στο ταυράκι σου είπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, yameth είπε Αυτό νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης κιθάρας που έχω δει. Thanks Vagelism. Περισσεύουν κάτι θήκες βέβαια... ή απλά τις πουλάς και κρατάς μια universal απο πάνω. Mαλλον δεν πρεπει να πεταμε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2019 Βρεφικό κρεβάτι 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση