Saitek Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχάς καλησπέρα, Ψάχνω το manual του korg triton extreme (αγγλικό η ελληνικό αν υπάρχει), είπα στην bon studio να μου στείλει ,αλλα αντί για βιβλίο μου έστειλαν CD.. ε χαίρο πολύ ρε παιδιά ,λες και δεν μπορούσα να το βρώ απο το internet μόνος μου.Εγώ ψάχνω για το βιβλίο ,ξέρετε που μπορώ να το βρώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Στείλε ένα mail στην Korg μήπως και μπορέσουν να σου στείλουν αυτοί ένα :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σου φίλε, εκτός από την Bon Studio, πάρε ένα τηλεφωνάκι στον Διαμαντόπουλο, είναι ένα παιδί εκεί στα keyboards, που είναι πολύ εξυπηρετικός. Πες του την ιστορία και ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει αυτός Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σου φίλε' date='εκτός από την Bon Studio, πάρε ένα τηλεφωνάκι στον Διαμαντόπουλο, είναι ένα παιδί εκεί στα keyboards, που είναι πολύ εξυπηρετικός. Πες του την ιστορία και ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει αυτός[/quote'] Επειδή μένω Κομοτηνή ,και μάλλον είναι μακριά ο Διαμαντόπουλος,δεν νομίζω να κάνει τόσο κόπο για να μου στείλει το βιβλίο.. μην φάω και κράξιμο δηλαδή :oops: janick ακόμα το ψάχνω το email τους :P ,το πολύ πολύ να μου πούνε και αυτοί να απευθυνθώ στην αντιπροσωπία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 http://www.korg.co.uk/korg2003/downloads/tritonextremedl.htm αυτο δεν ειναι που θες? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
macron Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Όχι ρε παιδιά . Αφού το είπε ότι σε CD του το στείλανε και από το INTERNET το έβρισκε και μόνος του. Μιλάει για ΒΙΒΛΙΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο απλά να το τυπώσεις... 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο απλά να το τυπώσεις... 8O Να το τυπώσω μόνος μου λίγο δύσκολο,ίσως σε κάποιο τυπογραφείο ,αλλα θα σκάσω πολλά $ προφανώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θα σκάσεις καθόλου πολλά. Πήγαινε σε ένα ατελιέ γραφικών τεχνών, αυτοί πχ που φτιάχνουν κάρτες, προσκλητήρια, εκτυπώσεις κλπ, και κάνε μια απλή εκτύπωση. Ή στην τελική εκτύπωσέ το σε έναν εκτυπωτή. Μετά πήγαινε σε κάποιο μεγάλο φωτοτυπάδικο και ζήτα τους να στο δέσουν, είτε με σπιράλ, είτε με θερμόκολλα. Στην Αθήνα ζητάνε 30 ευρώ την εκτύπωση και 9 την κόλλα. Δε νομίζω να είναι εκεί πιο ακριβά Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα.Οταν πηρα to korg LE ειχε μεσα το dvd για το ΕΧΤREME!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση