gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Ευχαριστω Δημητρη! Η βελτιωση ειναι αισθητη και σε μενα. Και ακομα ειμαι στην αρχη. Θελω μερικα χρονακια ακομα, σιγουρα. Ο ντραμερ πλεον ακουει μετρονομο και παιζει, σε in ear monitor, και εχει φτιαξει και τις δυναμικες του. Μου κανει τη ζωη ευκολοτερη πλεον... Στα του ενισχυτη, σημερα ειχα προβιτσα. Οποιος λεει οτι εχει αδυναμα καθαρα, δεν ξερει τι λεει. Εχουν, μεν, τη μιση ενταση σε σχεση με τα βρωμικα, αλλα και παλι ειναι δυνατα. Εδω παιζω με 5watt, volume τερμα και gain στη μεση και hambucker (prs). Μου ξυριζε τα αυτια. Your browser does not support the HTML5 audio tag Bobmarley.mp3 Και στα βρωμικα παλι στα 5watt με gain και volume στη μεση. Μπουσταρα με od3 μονο στο σολο. Your browser does not support the HTML5 audio tag Templeoftheking.mp3 Εδω ειχα mini tube screamer και μπουσταρα. Το σολακι μου βγηκε ωραιο Your browser does not support the HTML5 audio tag Doctordoctor.mp3 Εδω μια προσπαθεια για το europa. Σε ολο ειχα το od3 να σπρωχνει Your browser does not support the HTML5 audio tag Europaa.mp3 Γενικοτερα, τα πραγματα ειναι πολυ απλοποιημενα με τον δικαναλο. Εχω βρωμικο καναλι, ριχνω volume κιθαρας και καθαριζει εντελως. Πατω ενα od, ανοιγω vol και εχω lead ηχαρα. Απλα πραγματα. Ο ενισχυτης ειναι σουπερ ευαισθητος στο αγγιγμα της πενας. Ακριβως οπως τον ηθελα και καμια σχεση με τον dsl. Edit: Παλι με κινητο ηχογραφησα.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 3 hours ago, gkourmoul1 said: Εδω μια προσπαθεια για το europa. Σε ολο ειχα το od3 να σπρωχνει μέχρι τη μέση σχεδόν ανέλπιστα καλά. Είναι φανερή η έλλειψη πλήκτρων ή δεύτερης κιθάρας. Αν ήθελε ο μπασίστας θα μπορούσε να καλύψει κάτι τρύπες με αρπέτζια. Ωρες ώρες ακούγεται απελπιστικά άδειο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Αρπετζια? Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερει τι ειναι αυτο. Εαν πετυχεις καμια ταμπλατουρα ή κανα βιντεο με το τι πρεπει να παιξει, στειλτο! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 έλα ρε συ...δείξτα εσύ. Εκεί που έχει τρύπες βρίσκεις το ακόρντο που παίζει το Β3 και εκτός την τονική ή 5η που παίζει, παίζει και τις άλλες. Ή έστω άλλη μια, έχω την εντύπωση ότι μάλλον 3ες χρειάζονται. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Αρα θελουμε τα 1 3 5 απο το αναλογο ακορντο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 μπόμπα ακούγεται φίλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Ανυπονονω να τον τεσταρω και σε μεγαλυτερο χωρο στα 18 watt, και με την καμπινα μου. Στις προβες υπολειτουργει, σχετικα (5 watt με χαμηλο volume) και παιζει σε καμπινα με κινεζια ηχειο. Σιγουρα, παντως, ειναι ενας ενισχυτης που δεν κανει για οικιακη χρηση. Το 1 watt ειναι σουπερ δυνατο. Θα μπορουσα να κανω και με αυτο δυνατη προβα. Καμια σχεση με το 1 watt ενος ht1. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 Γιώργο καλημέρα, ο καλός Ναυπλιώτης εδώ Βλέπω οτι το εργαλείο μου πήγε σε καλό σπίτι όπου και θα εκτιμηθεί δεόντως, και γουστάρω...! Μεγειές φίλε, εύχομαι να σου χαρίσει πολλές στιγμές ικανοποίησης και δημιουργικότητας , τα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 Να 'σαι καλα Chris! Δυνατο εργαλειο μου δωσες!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγγραφη με tascam. Παιζω με strat και μπουσταρω με mxr badass overdrive. Your browser does not support the HTML5 audio tag ramones1.mp3 Και ενα σε πειραματικη μορφη Your browser does not support the HTML5 audio tag wickedgames1.mp3 Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2019 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση