airheads Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Γεια σε όλους! Έβγαλα πρόσφατα ένα δισκάκιμε handpan κυρίως και προσπάθησα να μπλέξω και λίγο αφρική και Ινδία., μπορείτε να το ακούσετε όλο εδώ (bandcamp). Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις ειλικρινείς απόψεις σας. https://stavrosxakis.bandcamp.com/album/dagat 2 zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 άκουσα το δείγμα. Χωρίς να είμαι βαθύς γνώστης του είδους (εννοώ ethnic) πιστεύω ότι είναι πολύ καλό. Προσωπικά το άκουσα πολύ ευχάριστα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Κι εγώ δεν είμαι γνώστης του είδους, αλλά συμφωνώ ότι το άκουσα πολύ ευχάριστα Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ! zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση