Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, geouoa είπε Stevie Ray Vaughan από τα 18 μου Καλα Εξυπακούεται Είχαμε μια ωραία συζήτηση πριν λίγες μέρες περί blues γι αυτό και κάποια αστειάκια που έκανα Στο άλλο σου ερώτημα, βασικά απλά μ αρέσει το μεταλ περισσότερο, δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 14 minutes ago, dimsonic said: ε τότε να φτιάξεις και ένα jazz club.... (να μπω μέσα μη χώνομαι στα πόδια σας...) Σίγουρα! Γιατί όχι! Σαν νέος χρήστης του forum, έχω παρατηρήσει ότι δυσκολεύομαι να ψάξω αν κάτι που με ενδιαφέρει έχει υποθεί σε παλαιότερο topic. Αυτό δεν οφείλεται στην δομή του φόρουμ, κάθε άλλο. Αυτό που με δυσκολεύει είναι το μέγεθος του forum. Υπάρχουν άπειρα topics. Ίσως η δημιουργία μερικών Clubs (Blues, Jazz, Metal, Rock.. ) να βοηθήσει γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα θα μάθουμε τελικά και ποιοί είναι οι περισσότεροι και οι ποιο ενεργοί 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Ρίξε ένα τζαμάρισμα εδώ αν θες να σε ακούσουμε και μετά να φτιάξουμε κλουμπ... αβανα κλουμπ εγώ ακούω μπλουζ καθαρόαιμη 12/8 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, stavros_d80 said: Ρίξε ένα τζαμάρισμα εδώ αν θες να σε ακούσουμε και μετά να φτιάξουμε κλουμπ... αβανα κλουμπ Πολύ θα το ήθελα να τζαμάρω πάνω το backing track σου, αλλά δεν έχω τον εξοπλισμό.. ακόμα.. Μόλις πάρω μια κάρτα ήχου θα επανέλθω! Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Παρούσα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 Αυτά μετράνε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, fusiongtr said: Αυτά μετράνε? Θα έλεγα πως αυτό μετράει περισσότερο.. Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από Yannis Methenitis,
Και εγένετο Blues club
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
3 reactions
Προς ανάρτηση