vagelism Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, dimsonic είπε I'm an old dog.... very old... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, vagelism said: very old... μόνο όταν χρειάζεται... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 20 minutes ago, dimsonic said: I'm an old dog.... Ντου γιου πλέι ράκετς? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Αν σιχαίνεσαι τα σκυλιά και πνίγεσαι,τί κάνεις;(Πλάκα κάνω). Εδώ, ο υπέροχος σκύλος, της Νέας Γής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, fusiongtr said: Ντου γιου πλέι ράκετς? Γιου κανοτ λερν αν ολντ ντογκ νιου τριξ 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 Εδω με τον φίλο μου και συνάδελφο (μοδέλο). Φετος λεει να με πάει σε καμια παραλία. Επίσης οι σκυλοι με ακουν ευχάριστα να αγορέυω (Ειδικα αυτός) . Αυτός δε τέλος, ΠΑΝΤΑ μου μπαίνει στο κάδρο...απρόσκλητος 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 45 minutes ago, LK said: Εδω με τον φίλο μου και συνάδελφο (μοδέλο). Φετος λεει να με πάει σε καμια παραλία. αγοράζω το πουλόβερ πες μια τιμή ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 Just now, dimsonic said: αγοράζω το πουλόβερ πες μια τιμή ! 49,99 € Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, LK είπε Εδω με τον φίλο μου και συνάδελφο (μοδέλο). Φετος λεει να με πάει σε καμια παραλία. Επίσης οι σκυλοι με ακουν ευχάριστα να αγορέυω (Ειδικα αυτός) . Αυτός δε τέλος, ΠΑΝΤΑ μου μπαίνει στο κάδρο...απρόσκλητος Στο στυλ σου, στη μουσική σου, στα still που φτιάχνεις......... απλά υποκλίνομαι. Είσαι άνθρωπος με γούστο και καλαισθησία. ΤΕΛΟΣ. 3 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2019 Επειδή πολύς λόγος έγινε για τις ρακέτες στην παραλία, υπάρχει ένας αρχαίος άγραφος νόμος, που ισχύει πλέον με όρους εθιμικού δικαίου: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση