TamTam Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρακέτες... πφφφ Έλα να ξεβλαχεύουμε σιγά σιγάhttps://www.viral365.eu/cposts/06/26/54909/ Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2019 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 2 hours ago, dimsonic said: έχω πάνω από 10 χρόνια σκύλο (και πάνω από 3 σκύλους) που παρακολουθούνται από γιατρό, βγαίνουν βόλτα 4 φορές τη μέρα με λουρί σε κατοικημένους και ακατοίκητους (με λουρί) χώρους, οι ακαθαρσίες μαζεύονται, Γιαυτο δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με αλλα κουρδισματα... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 παρτε κ ενα αρθρακι τι πρεπει να προσεχουμε τωρα το καλοκαιρι για να μην δημιουργησουμε προβληματα στα αγαπημενα μας ζωα. Εκ πειρας μπορω να πω, τωρα το καλοκαιρι μεγαλη προσοχη για τσιμπουρια κ ψυλλους με ειδικα κολλαρα κ αμπουλες , προσοχη σε αδεσποτα , καλο ξεπλυμα με νερο αν βαλουμε το σκυλι στη θαλασσα , προσοχη σε στασιμα νερα που μπορει το σκυλι μας να πιει , και φυσικα σκια. Τα υπολοιπα εδω https://www.iatronet.gr/ktiniatriki/symvoyles/article/449/prostatepste-ton-skylo-sas-to-kalokairi.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, vagelism είπε παρτε κ ενα αρθρακι τι πρεπει να προσεχουμε τωρα το καλοκαιρι για να μην δημιουργησουμε προβληματα στα αγαπημενα μας ζωα. Εκ πειρας μπορω να πω, τωρα το καλοκαιρι μεγαλη προσοχη για τσιμπουρια κ ψυλλους με ειδικα κολλαρα κ αμπουλες , προσοχη σε αδεσποτα , καλο ξεπλυμα με νερο αν βαλουμε το σκυλι στη θαλασσα , προσοχη σε στασιμα νερα που μπορει το σκυλι μας να πιει , και φυσικα σκια. Τα υπολοιπα εδω https://www.iatronet.gr/ktiniatriki/symvoyles/article/449/prostatepste-ton-skylo-sas-to-kalokairi.html Eύγε Βαγγέλη, πολύ χρήσιμο. Εχει και καμποσα που δεν τα είχα σκεφτεί! Για ρακέτες δε λέει τίποτα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 2 hours ago, Tamtam said: Για ρακέτες δε λέει τίποτα όμως. Παίζουν ρακέτες και τα σκυλιά? Παναϊα μου! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Παίζουν ρακέτες και τα σκυλιά? Παναϊα μου! Kυνηγάνε το μπαλάκι ! Και το αρπάνε με τα δόντια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 3 hours ago, gkourmoul1 said: Γιαυτο δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με αλλα κουρδισματα... γιαυτό έχω μόνο 5 κιθάρες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 48 minutes ago, dimsonic said: γιαυτό έχω μόνο 5 κιθάρες.... Όλες στο ίδιο κούρδισμα? Γιατί? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 I'm an old dog.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2019 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση