satanikoskioftes Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Τέλεια. Αρα το βρηκαμε όλο το πακέτο. Μήπως να χτυπήσω ένα 4x4 αντί για το 2+ μιας και δε νομιζω να χρειαστώ τα sag; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 1 hour ago, satanikoskioftes said: Τέλεια. Αρα το βρηκαμε όλο το πακέτο. Μήπως να χτυπήσω ένα 4x4 αντί για το 2+ μιας και δε νομιζω να χρειαστώ τα sag; Μήπως να σταματήσεις να ρωτάς σε κάθε απάντηση και να πάρεις κάποια απόφαση από μόνος σου; Δε θα το πάρουμε μαζί, ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Ledge είπε Μήπως να σταματήσεις να ρωτάς σε κάθε απάντηση και να πάρεις κάποια απόφαση από μόνος σου; Δε θα το πάρουμε μαζί, ξέρεις... Kαλά ντε μη βαράς Απλά ειπα να πω την τελική επιλογή μου. (και σε περίπτωση που im missing something να πάρω μια τελική διορθωση). Δηλαδή μπορούσε κάποιος να μου πει: μα τι λες; Αυτο το feature μπορει να το χρειαστεις και για τον ταδε λόγο που δε σκέφτηκες αλλα ένιγουέι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα έμαθα τα βασικά χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 μα τι λες; Αυτο το feature μπορει να το χρειαστεις, όταν αγοράσεις ένα fuzz πετάλι και θελήσεις να ρίξεις το voltage κάτω από τα 9v, προσομοιώνοντας τροφοδοσία τελειωμένης μπαταρίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Να προτείνω κι εγώ; Επειδή βλέπω έχεις πολλά πετάλια, μερικά απ’ αυτά ενεργοβόρα, και πολύ πιθανόν στο μέλλον να προσθέσεις περισσότερα, μήπως να σκεφτόσουν την λύση του gig rig; Ξέρω είναι ακριβό αλλά είναι πάρα πολύ παραμετροποιήσιμο και στην ουσία μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και το board σου. Άμα είναι να έχεις 2 τροφοδοτικά, πιστεύω είναι καλύτερη το gig rig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2019 δες κι αυτό https://www.thomann.de/gr/harley_benton_powerplant.htm?ref=search_prv_5 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση