mentalvortex Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 pisteuo o kollias exei ksefigi teleutaia k paizei kirios me Ποιος ειναι ο Κολλιας? κολλια λενε αυτον που πουλαει υδραυλικα στη γειτονια μου, λες να παιζει και τυμπανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 νομίζω είναι ο ντράμερ των nile ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 o drummer ton nile k ton sickening horror...k ta 2 group einai apisteuta... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Τιμωρια να φερεις γραμμενο αυριο 1.000 φορες ''ο Κολλιας ειναι ο ντραμερ των Nile''!! :twisted: :twisted: :twisted: Με συγχωρειτε κυριε καθηγητα! Θα κανω επειγοντως φροντιστηριο! :lol: :lol: o drummer ton nile k ton sickening horror...k ta 2 group einai apisteuta... Η πλακα ειναι οτι τον ηξερα αλλα δεν πηγε το μυαλο μου καθολου μα καθολου? :oops: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 κολλια λενε αυτον που πουλαει υδραυλικα στη γειτονια μου' date=' λες να παιζει και τυμπανα?[/quote'] Ωραια, πες του να ερθει να τζαμαρουμε και μετα να φτιαξει και τα λουκια που εχουν χαλασει. :lol: :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Κόλλια λένε και ένα σιδερά που έχουμε εδώ πιο κάτω......Σοβαρά Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 θα πω τον γιωργακη τον κολλια και εγω γιατι ειναι ελληνοπουλο. νομιζω ειχε κανει καποιο ρεκορ στο Blasting η μηπως κανω λαθος? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 [move]Dave Lombardo[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Ο Σουμάχερ...έχω ακούσει ότι παίζει και λίγο drums... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 δε θελω να γινω μακακας της παρεας αλλα δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε απο το να συζητατε ποιος ειναι ο γρηγοροτερος drummer? ας πουμε δε πιανετε κανα practice pad και ενα ζευγαρι μπακετες για να γινετε και εσεις γρηγοροι (αλλα και σταθεροι) drummer...? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση