stavros_d80 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ ενδιαφέρον βίντεο για όσους δεν το έχουν δει για το πως γράφτηκε το Heart of Glass των Blondie στο studio. Δεκαετία 70 και 24 track analog recording! Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2019 από stavros_d80 3 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 Τι τραβούσε ο κόσμος στην προ-ντίτζιταλ εποχή... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο ήχος του Heart of glass είναι από τα πιο πρωτοποριακά ηχοχρώματα που έχω ακούσει. Μου φαίνεται ακόμη σύγχρονο 40+ χρόνια μετά. Υ.Γ. Και το Parallel lines είναι μέσα στα πιο αγαπημένα μου άλμπουμ όλων των εποχών. Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2019 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 Ενδιαφέρον. Υ.Γ. Αυτά τα χρήσιμα βίντεο για τον μουσικό θα ήθελα να βλέπω στην ενότητα Video αντι στο Forum. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση