cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Παιδιά έχω κάνει μ&€(&ία. Δουλεψα πάνω σε προηγούμενο save που δεν είχα αφαιρέσει κάποια πράγματα. Τωρα το άκουσα και άκουσα το προηγούμενο πιο πάνω. Οχι ρε γαμωτο. Γι αυτό λέω, είχα αφαίρεσει καμπανάκια. Πωωωωω ρε το έπαθα. Θα το ξαναμιξαρω. Δεν το πιστεύω. Χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 1 minute ago, Konstantinos Dritsas said: Παιδιά έχω κάνει μ&€(&ία. Δουλεψα πάνω σε προηγούμενο save που δεν είχα αφαιρέσει κάποια πράγματα. και μεις το ακούσαμε και βρήκαμε διαφορές? ένα γιατρό τώρα! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε και μεις το ακούσαμε και βρήκαμε διαφορές? ένα γιατρό τώρα! Έκαμα λάθος. Διάφορες στη μίξη υπάρχουν. Αλλά χρησιμοποίησα αρχείο προγενέστερο που δεν είχα αφαιρέσει θέματα που είχα αφαιρέσει στο τελευταίο, π.χ κάποια θέματα στα καμπανάκια. Καλά ακούσατε. Τωρα μένει να κάνω την τροποποίηση στο τελευταίο αρχείο. Πάνω στον πανικό μπέρδεψα τα αρχεία. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2019 Αυτό είναι το.... σωστό. Μια πιο.... μεστή μίξη με χωμένα τα lead λίγο καλύτερα. Έχουν φύγει πολλά καμπανάκια και μου φαίνεται καλύτερο. Your browser does not support the HTML5 audio tag Vision of Karma N1.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση