cos_dr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2019 Ένα συνθεσαϊσεριάρικο ξέσπασμα πριν ψοφολογησω στο πόδι, τζαμαροντας, χύμα. Αφιερωμένο στους ξενύχτηδες Γεια σας αλάνια χαχαχαχα Your browser does not support the HTML5 audio tag karmavision.mp3 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Πολύ καλό είναι Κώστα, μου άρεσε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, geodimitri είπε Πολύ καλό είναι Κώστα, μου άρεσε! Σκατα είναι με το συμπαθείο. Τα σόλο είναι αισχρά και φλύαρα και νύσταζα και με διεκοπταν στο τηλέφωνο. Θα τα ξαναπαίξω. Κακώς σου άρεσε χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Μ' αρέσουν τα φλύαρα σόλο...χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, geodimitri είπε Μ' αρέσουν τα φλύαρα σόλο...χαχαχα Θέλει ξανά. Θα αφήσω αυτό που σου αρέσει και θα φτιάξω το άλλο και μπορεί να σου αρέσει περισσότερο χσχσχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 μ αρεσει... φτιαξτο ξανα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, dimsonic είπε μ αρεσει... φτιαξτο ξανα Θα δω αν προλάβω σήμερα αλλιώς από βδομάδα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2019 Λοιπόν. Νομίζω πως έστρωσα τα σόλο μου. Καλύτερα ΑΙΣΘΗΤΑ!!!!!!!! Ακούγεται καλύτερα. Your browser does not support the HTML5 audio tag Vision of Karma.mp3 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 Δυναμίτης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, geodimitri είπε Δυναμίτης!!! Όχι φίλε μου. Άκουσε με! Το άκουσα στα σκουστικά όπως περπάταγα γυρίζοντας από τη δουλειά μέσα στη ζέστη που με είχε λαλήσει, γιατί σήμερα δεν πήρα τη μοτοσυκλέτα, μου την είχε βαρέσει, ήθελα να περπατήσω στο κέντρο και έβλεπα γυναίκες κοπάδια που τώρα έχουν βγει σαν τα σαλιγκάρια, ντυμένες ελαφρά και ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ . Και εκεί δεν μου άρεσε. Το σόλο είναι πολύ δυνατά στη μίξη. Το synth lead παικτικά τρώγεται. Η κιθάρα δεν. Μόλις απέλυσα τον κιθαρίστα και το ξαναμίξαρα και έπαιξα την κιθάρα πάλι. Έρχεται σε λίγο βελτιωμένο. Μείνετε στους δέκτες σας. Τώρα το τελειώνω. χαχαχαχαχχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση