Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yameth είπε εσένα δεν σου αρέσει η 335 Tην λατρεύω την 335. ( δως μου 345 walnut finish και maestro vibrola και πάρε μου την πσυχή). Απλα κάθε πράγμα έχει το αντικειμενικό και το υποκειμενικό εγώ του. 1 ώρα πριν, kardc είπε walnut καφε κι εγώ εκει είμαι, βάζει ένα gretsch-twist factor στο παιχνίδι. Kαι ένα ενδιαφέρον καλοκαιρινό ανάγνωσμα με πρωταγωνιστή τον Gene Fields, σχεδιαστή και developer μεταξύ άλλων και της Starcaster.https://www.vintageguitar.com/1836/fender-prototypes-2/ Kι εδώ ένα ωραίο video για την GFI (Gene Fields Instruments) Kαι εδώ ένα εξαιρετικό (και εξαιρετικά nerdy) άρθρο του περί χορδών (pedal steel μεν, αλλά οι χορδές είναι οι ίδιες)http://gfipsg.com/articles.html#txt_505 Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2019 από Πνοή και Νύξη 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 βρηκα την νεα signature του Jim Root των Slipknot ..... starcaster με μαόνι σώμα, έβενος ταστιέρα, και EMG 81/60 ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Δεν ξέρω τι λέτε εγώ τις βρίσκω κούκλες, εάν είναι σε ποιότητα, ήχο και τιμή της τέλε cv θα πάρω μια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Εγώ αν νιώσω ποτέ περιπετειώδης με τα σχήματα θα πάω σε Reverend, η μόνη εταιρία που φτιάχνει σχήματα τα οποία μου κάνουν κλικ. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Bill τετοια σχέδια έπαιζαν απο το 60 κιόλας, έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες? Jazzmaster-οφέρνει αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, rgxinap είπε Bill τετοια σχέδια έπαιζαν απο το 60 κιόλας, έχεις δει παλιές ελληνικές ταινίες? Jazzmaster-οφέρνει αυτή. Ναι, ναι, απλά έχει πιο μοντέρνα γέφυρα, λίγο πιο μοντέρνο design και ωραίους μαγνήτες. Τσέκαρε τη Reverend γενικά, έχει ωραία σχέδια και εξελιγμένα με γνώμονα τον παίκτη και όχι απλά για να πουν ότι κάνανε κάτι καινούργιο. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση