Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, yameth είπε Όπως τα λες είναι. Ασχήμια, τότε και τώρα. Τι τις θες τις "αντιγραφές" ρε Fender. Είσαι έξω απο τα νερά σου. Ηταν μια κιθαρα που βγηκε για 3 περιπου χρονια,ΤΟΣΟ αποτυχημενη ηταν Ο ΜΟΝΟΣ λογος που ξανα-βγαινει ειναι οτι την χρησιμοποιει (σε 2 τραγουδια) ζωντανα ο Jonny Greenwood των Radiohead & εγινε λιγο μοδα. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μεγαλος κιθαριστας που την χρησιμοποιούσε συνέχεια ηταν ο Leo Nocentelli 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 ψιλοαπαίσια είναι. Και γενικά δεν καταλαβαίνω την κίνηση της, δλδ όποιος θέλει τέτοιου τύπου κιθάρα υπάρχουν άλλα labels πιο καταξιωμένα στο χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε ψιλοαπαίσια είναι. Και γενικά δεν καταλαβαίνω την κίνηση της, δλδ όποιος θέλει τέτοιου τύπου κιθάρα υπάρχουν άλλα labels πιο καταξιωμένα στο χώρο. η κινηση ειχε γινει το ...1976 Αυτη ειναι....επανεκκίνηση www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Κιθαράκλα. Μια Tele Deluxe σε full semi μέγεθος με offset body. Mούρλια. Δεν έψησε κανέναν στα τέλη του 70 (τότε που έβγαινε ο Van Halen και οι Pistols, και η υποτιθέμενη ποιότητα της Fender ήταν στο ναδίρ). 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Ναι... τώρα θα τους πάρει τα σώβρακα. Πως μπορεί να σου αρέσει η γραμμή της Strat που είναι αριστούργημα και να σου αρέσει και αυτή που ακόμα και οι μαγνήτες είναι υπερμεγέθεις σχεδιαστικά. Στιλιστικά για μένα είναι απαίσια αλλά όπως σοφά λέει ο καθε άλλο παρα σοφός λαός του Brexit, beauty is in the eyes of the beholder. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Σε Squier τιμή, μια χαρά. Αν οι wide range της είναι proper. H γραμμή-σκέτο- της Strat δεν μου αρέσει σχεδιαστικά. Το σύνολο που αποτελεί το χαρακτήρα της strat μου αρέσει. Αλλιώς, αν βάλεις ένα Tele layout σε μια Strat δεν θα μου αρέσει (ή θα το λατρέψω για άλλους λόγους-plot twist-που δεν έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό). 12 λεπτά πριν, yameth είπε ακόμα και οι μαγνήτες είναι υπερμεγέθεις Εγώ βρίσκω το μέγεθος των wide-range κουτί, για semi. Απλά έχουμε συνθηθίσει ώς νορμάλ, την γκουμούτσα που λέγεται 335 με τους humbuckers πάνω της να φαντάζουν παραθυράκια τουαλέτας. Με απλά λόγια, βρίσκω ότι έπεσε πολλή περισσότερη δουλειά στο σχεδιαστικό τραπέζι της Starcaster, απ' ό,τι της 335 ας πούμε. Όμως όταν οι σχεδιαστές κάνουν σχέδια, ο θεός (η αγορά) γελάει. Πάω για ένα φαντασιακό jingle-jangle τώρα με την wannabemine Starcaster. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Αν οι wide range της είναι proper. Proper δεν ειναι (θα εκαναν 1000 ευρω αν ηταν) αλλα φανταζομαι ειναι ιδιοι με αυτους της Squier Thinline deluxe που ειναι αξιοπρεπεστατοι. Αν εχουν βαλει και χιλιάρια ποτς τοτε ακομα καλυτερα. Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 πεος; παπουτσι nike θα ελεγα. σε λιγο έρχονται μηνυσεις κι απο κει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Σε Squier τιμή, μια χαρά. Αν οι wide range της είναι proper. H γραμμή-σκέτο- της Strat δεν μου αρέσει σχεδιαστικά. Το σύνολο που αποτελεί το χαρακτήρα της strat μου αρέσει. Αλλιώς, αν βάλεις ένα Tele layout σε μια Strat δεν θα μου αρέσει (ή θα το λατρέψω για άλλους λόγους-plot twist-που δεν έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό). Εγώ βρίσκω το μέγεθος των wide-range κουτί, για semi. Απλά έχουμε συνθηθίσει ώς νορμάλ, την γκουμούτσα που λέγεται 335 με τους humbuckers πάνω της να φαντάζουν παραθυράκια τουαλέτας. Με απλά λόγια, βρίσκω ότι έπεσε πολλή περισσότερη δουλειά στο σχεδιαστικό τραπέζι της Starcaster, απ' ό,τι της 335 ας πούμε. Όμως όταν οι σχεδιαστές κάνουν σχέδια, ο θεός (η αγορά) γελάει. Πάω για ένα φαντασιακό jingle-jangle τώρα με την wannabemine Starcaster. Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα της γραμμής, απλά εγω συμφωνώ με την πλειοψηφία που δεν την αγόρασε στο παρελθόν. Βέβαια εσένα δεν σου αρέσει η 335, οπότε θα συμφωνήσω πως διαφωνούμε. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κι εμένα μου αρέσουν. Ειδικά η walnut καφε (γκουχ γκουχ χιπστερας) και η ολόμαυρη (Jim Root φάση). Και η μπασο-υλοποίηση μου αρέσει. Την έχει χρησιμοποιήσει και ο τραγουδιστής-μπασίστας από τους Royal Blood. 2 λεπτά πριν, kardc είπε Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2019 από kardc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση