leon7pap Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, yameth είπε Ωραίο θέμα κιθάρας. Σαν κομμάτι ακόμα φυσικά δεν λέει κάτι χωρίς μελωδία. Η ενορχήστρωση παρακαλάει για ΜΠΑΣΟΟΟΟΟ! Οχι octaver. Επίσης στη γέφυρα το "μπάσο" σε συνδυασμό με την μπότα δημιουργούν αρρυθμίες. Οχι groove. Δοκίμασε να τα συνδυάσεις και όχι να παίζουν αντίθετο ρόλο. Κατα τ' άλλα έχεις το κομμάτι έτοιμο, γιατί δεν έχεις τραγουδήσει; Ευχαριστω!Δυστυχως δεν ειχα διαθεσιμο μπασο ωστε να το περασω οπως πρεπει.Ειναι αρκετα που πρεπει να γινουν.Πχ...τα θεματα στα τυμπανα ειναι ΕΤΟΙΜΑ samples απο το ezdrummer χωρις επεξεργασια.Πιανουν το feel που θελω αλλα δεν "κουμπωνουν" τελεια με τις κιθαρες η το μπασο οπως πχ στη γεφυρα οπως σωστα επισημανες.Θελουν αρκετες "εργατοώρες" ακομα!Δεν εχω τραγουδησει γιατι ακομα δεν εχω γραψει μελωδιες φωνης και στιχους!!!!Συνηθως στηνω την "πλατφορμα" πανω στην οποια θα δουλεψω και μετα προχωραω ξεροντας ακριβως τι υπολειπεται στο κομματι... Σε καποια απο αυτα που προσφατα αναβασα εδω στο noiz πλεον εχω γραψει και μελωδιες φωνης και σε δυο απο αυτα και στιχους... Ειναι συνολικα 7 κομματια με τα οποια ασχολουμαι.Μολις τα τελειωνω ενα ενα θα επανερχομαι για κριτικες-επισημανσεις ετσι ωστε ο ακροατης να εχει κατι πιο χειροπιαστο και να μην ακουγονται "αδεια" η "επαναλαμβανομενα" ελλείψει μελωδιων φωνης και στιχων. 2 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον...δουλεψα λιγο το κομματακι...εγραψα και στιχους...το ψιλοτραγουδησα...και σε δυο τρεις ωρες θα το παιξουμε πρωτη φορα με την μπαντα... (το υφος της μπαντας εχει επιρροες απο "COMEDY METAL" (πχ ΑΝΩΡΙΜΟΙ) και οι στιχοι κινηθηκαν σε αυτο το στυλ...ισως καποια στιγμη ξανα τραγουδηθει με διαφορετικους στιχους και αλλο υφος... Παραθετω λοιπον το κομματι τελειωμενο και τους στιχους.... ΥΓ.Εχουν καναδυο κακιες λεξουλες μεσα οποτε οποιος πιστευει οτι μπορει να προσβληθει καλυτερα να μη το κατεβασει... “H UnΧόλη” Πειραγμενος απο πριν γεννηθω Τσατισμενος σε ψυχη και μυαλο Μια καλη κουβεντα δεν εχω πει Ειμαι μιζερος και ευθυνεσαι εσυ Καποιο ελλατωμα σου παλι θα βρω Θετικα δεν μπορω να σκεφτω θελω καπως να πονεσετε ολοι με πουλα και μ αγοραζει η Unχόλη Σταζω χολη Φθονος μισος βασιλευουν στο κεφαλι μου Σταζω χολη Να σε δω να υποφερεις θελω πλαι μου Σταζω χολη Να πνιγω προσπαθω στο μαξιλαρι μου Σταζω χολη Και κανενας δε θα κλαψει το κουφαρι μου Επισκεφτηκα γνωστο χειρουργό Στη χολη ειχε διδακτορικο Η χολη σου μου πε πρεπει να βγει Μ αλλο ματι θα τη δεις τη ζωη Δε με νοιαζει ντοκτορ για τη χολη Μη πειραξεις μονο αν θες το "λιλί" Μ αλλο ματι τη ζωη ΔΕΝ θα δω Και γ@#$ και το γνωστο χειρουργό ΟΥΟΥΟΥΟΥΓΚΡΕΦΡΑΙΝ-ΓΕΦΥΡΑ-GUITAR SΟLO Παει η χολη Ηλιος φωτισε τη ζωη μου παλι Σκανε φελλοί σα να εβαλα στον κ@#& σας μπουκαλι! Αirball βολή! Πλακα κανω παρτε ολοι το ΠΑ@#%Ι μου (Ξανα) Σταζω χολη Και κανενας δε θα κλαψει το κουφαρι μου... Your browser does not support the HTML5 audio tag H UnΧόλη (final edit).mp3 Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2019 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόνο το μουσικό μέρος θα κριτικάρω, και αυτό ΜΑΜΕΙ κανονικά. Μπράβο σου! Επεξεργασμένο 28 Ιουνίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση