dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 καθώς οι ανάγκες για live της κόρης γίνονται περισσότερες και φυσικά το Roland hp 103 δεν κουβαλιέται, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε κάτι βολικό, σχετικά ελαφρύ, αξιόπιστο και προφανώς βαρυκεντρισμένο. Επειδή θέλω να το ψάξουμε πιό σωστά θα ήθελα να αποφύγω λύσεις όπως αυτή... τι θα προτείνατε εσείς? Φυσικά παίζει και το β χέρι... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Tι ποσό διαθέτετε κύριε? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 within reason... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, dimsonic said: within reason... Βρε πες ενα ποσό,δεν είμαστε απο την εφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 δεν θέλω να γίνω ρεζίλι, διότι δεν γνωρίζω την αγορά. Μπορεί να πω 500 και να γελάσετε ή να πω 1000 και να γελάσετε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 1 minute ago, dimsonic said: δεν θέλω να γίνω ρεζίλι, διότι δεν γνωρίζω την αγορά. Μπορεί να πω 500 και να γελάσετε ή να πω 1000 και να γελάσετε... -.- Μας τρολλάρεις κύριε Δημήτρη. Πόσα διαθέτεις ρωτάμε,οχι πόσο πιστεύεις οτι αξίζει ένα stage πιάνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, Nikos Aravanis said: -.- Μας τρολλάρεις κύριε Δημήτρη. Πόσα διαθέτεις ρωτάμε,οχι πόσο πιστεύεις οτι αξίζει ένα stage πιάνο δεν έχεις κόρη, ε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Εχω ανηψιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 1 minute ago, Nikos Aravanis said: Εχω ανηψιά καμμία σχέση.... λοιπόν αν πάω σε ένα τέτοιο https://www.thomann.de/gr/yamaha_p_45_b.htm θα φάω κράξιμο ? και γιατί? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2019 Κοίταξε FP-30 και FP-10, αφού πρώτα τα δοκιμάσει η ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση