YrIa Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Καλημερα σε ολους :D Εδω και αρκετα χρονια ειμαι πορωμενη με rpg παιχνιδια, και ειπα να ανοιξω ενα topic μπας και βρω συναδελφους του αθληματος... :D Λοιπον? Ασχολητε κανεις σας με rpg? Και αν ναι σε τι κοσμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 RPG7 μόνο κοπελιά... όλα τ'άλλα είναι αηδίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YrIa Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Rpg7? Σε εχασα!!! :D Τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 :lol: :lol: :lol: rpg7??? http://omegataem0.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/rpg7.jpg http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 το link δεν λειτουργεί boody ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Το rpg7 είναι το ρωσικό μπαζούκα!!! Σαν αυτό που χρησιμοποιήθηκε λίαν προσφάτως :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 ελπίζω να βοήθησα :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 με κάλυψαν οι προλαλήσαντες :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Μπα εγώ είμαι κάφρος, μόνο αυτά που έχεις το ανθρωπάκι και σκοτώνεις τα άλλα ανθρωπάκια παίζω. Τα rpg θέλουν μυαλό και εγώ δεν έχω. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον? Ασχολητε κανεις σας με rpg? Και αν ναι σε τι κοσμο? Mono myst III-exile :o :o feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση