panorios Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Μετά από κανένα μήνα έφτασαν. Λέει να τις αφήσω για 24 ώρες πριν την τοποθέτηση, προφανώς για να συνέλθουν από το ασφυκτικό πακετάρισμα. Η τιμούλα ήταν πολύ καλή θα επανέλθω με απόψεις μετά την τοποθέτηση. https://www.aliexpress.com/item/Arrowzoom-4-7-x-4-7-x-18-8-Long-Mini-Corner-Bass-Traps-Studio-Foam/32894386437.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7f7a4c4dgd84Vs 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλές, φθηνές αλλά λίγο μικρές.. Ανάλογα το χώρο θα μου πεις και τις ανάγκες.. Γιατί δεν είχε τελωνείο; Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου 2019 από John Tzinieris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Είναι λίγες και μικρές αν είναι αυτές οι δύο μόνο. Αυτές ίσως κάνουν κάτι για close range monitoring σε μικρό υπνοδωμάτιο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Καλές, φθηνές αλλά λίγο μικρές.. Ανάλογα το χώρο θα μου πεις και τις ανάγκες.. Γιατί δεν είχε τελωνείο; Το κόστος ήταν 18$, τελωνείο πληρώνεις πάνω από 22 ευρώ (εμπορικό) ή 45 (μη εμπορικό). Ήταν και ο λόγος που πήρα 2, τις υπόλοιπες σε έναν μήνα Το καλές μένει να το δούμε, το υλικό δεν ξέρω μήπως είναι κάτι σε απλό αφρολέξ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, panorios είπε Το καλές μένει να το δούμε, το υλικό δεν ξέρω μήπως είναι κάτι σε απλό αφρολέξ. Και οι καλές, "αφρολέξ" είναι αλλά υπάρχουν διάφοροι τύποι και πυκνότητες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, yameth είπε Και οι καλές "αφρολέξ" είναι αλλά υπάρχουν διάφοροι τύποι και πυκνότητες. Πάλι καλά, αλλά η πυκνότητα δε μου γεμίζει το μάτι, στο μέγεθος μετράει το μήκος ή το φάρδος; (ω θεέ μου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Πάρε μια ιδέα για το τι απαιτείται https://www.auralex.com/products/complete-room-treatment-systems/studiofoam-roominator-kits/ 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 μου θυμίζει EVA απο το οποίο φτιάχνω πάτους για τα παπούτσια τρεξίματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, panorios είπε Αυτά τα ξύλα της πόρτας, του επίπλου και του πατώματος θα φτιάχναν μια ωραία τελεκάστερ Επεξεργασμένο 18 Ιουνίου 2019 από VangelisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, VangelisV είπε Αυτά τα ξύλα της πόρτας, του επίπλου και του πατώματος θα φτιάχναν μια ωραία τελεκάστερ Όλα είναι ψέματα, εκτός και αν σου αρέσουν οι laminate τελεκάστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση