Αετός Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Πολύ ωραίο.Εμένα, μου στέκεται και αυτόνομα ως σύνθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Μερσί Αετέ(το Χριστιάνικό όνομα σου ποιό είναι? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Χαχαχα!Δημήτριος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, dimsonic said: Μιλάς με γρίφους Γέροντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 γιατί γρίφους? απλά λέω ότι οι πρώτες νότες μου έφεραν αυτό στο νού. (αν δεν το έφεραν σε άλλους είναι επειδή δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν αρκετά ακούσματα από το τραγούδι αυτό). 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Αυτό νόμισα οτι εννοούσες και έκατσα να το παίξω στην κλίμακα που είναι και το δικό μου,αλλά δεν μου ταίριαξε πέρα απο τις συγχορδίες. Είναι άλλη μελωδία,τουλάχιστον στα αυτία μου αλλά μπορεί και να είμαι και κουφός re-do-re-do-re#-re-do-sib-re το κομμάτι που έβαλες και ρε-ρε#-ρε-ρε-ρε-ρε#-σολ το δικό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 όχι δεν είσαι κουφός. η μελωδία δεν είναι ίδια. Αλλά αν δεν έχεις (που εσύ δεν το έχεις) το άκουσμα του κομματιού, σου φαίνεται εντελώς πιό διαφορετικό. αυτό που λέω είναι ότι κομμάτι φέρνει εκεί. Δεν είναι κακό (πολύ), αλλά από την άλλη δεν θα στο πούν πολλοί ή κάποιοι που δεν έχουν αντίστοιχα ακούσματα. (Υποθέτω έχεις ακούσει ότι ο McCartney ρωτούσε αρκετό καιρό τους γύρω του αν τους θύμιζε κάτι το yesterday) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Την ιστορία με τον McCartney(για πές) δεν την ξέρω και να σου πώ,οταν φτιάχνω μια μελωδία που μου θυμίζει κάτι την αφήνω στην άκρη και την επισκέπτομαι ανα διαστήματα μπας και το βρώ. Στην συγκεκριμένη δεν είχα τέτοιο θέμα(αλλά θα μου πείς είναι πολλά τα τραγούδια που δεν ξέρω) Θα το ξαναβάλω να παίξει το βραδάκι να δώ τι εννοείς μιας και είμαι προκατειλημμένος τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2019 βλέπεις? δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα ! Λοιπόν ο άνθρωπος άκουσε το κομμάτι (κοινώς την άκουσε) στον ύπνο του. Ξύπνησε το πρωί και την έγραψε σε ένα χαρτί και μετά πήρε σβάρνα όλους τους γνωστούς του μουσικούς παραγωγούς και ρωτούσε ποιό κομμάτι είναι αυτό. Όταν όλοι του είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο, τότε το ηχογράφησε. Μιλάμε για ίσως την κορυφαία μπαλάντα... Τελος πάντων δεν σημαίνει τίποτα, καλό ή κακό. Συμπαθές είναι όπως είναι, εμένα μου θύμησε το παραπάνω. Και τίποτα παραπάνω. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση