AntonyPath Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα παιδες !!!!!!!!!!! καμια ιδεα για vst percussions ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 stylus-latigo προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 επειδή είσαι ηλεκτρονικός τύπος πιστεύω πως το attack της waldorf σου ταιριάζει γάντι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 ξεχασα να πω εχω Latigo stylus1.5 Afrolatin Slam Library ψαχνω κατι σαν το Afrolatin Slam Library να εχει ενα preset πχ. και στα πληκτρα να εχει διαλεγμενα ηδη Conga-Bongo, shakers γιατι αν τα διαλεγω μονος μου ενα ενα δεν πολιτεριαζουνε :) θα ψαξω για attack της waldorf thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2007 τότε άκυρο το attack.έιναι για noise percussion,bleeps κλπ καμία σχέση :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις και το Drums & Percussions της plugsound, νομίζω ότι δίνει ακόμα μια demo έκδοση στο site της Ψάχνεις για κάποιο συγκεκριμένο ήχο? Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Latigo,το οποιο ξεχωριζει στον ηχο απο τα υπολοιπα και BFD Percussions...simply tha best.- 8) Υ.Γ Απο'κει και περα βεβαια υπαρχουν και τα Akais π.χ Bob clearmountin percussions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση