ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Νομίζω λέγοντας cult θα καταλαβαινόμασταν τι εννοώ, τεσπά. Ακόμα μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, vagelism said: θα τις εβαζες στον 10χρονο γυιο σου να γελασει κ αυτος? Γιατι εγω θα εβαζα ας πουμε Ψαλτη η μουστακα η τσακωνα. Από πότε αποτελεί κριτήριο για μια ταινία αυτό? Ίσα ίσα που αυτές που αναφέρεις δεν θα είχαν καν θέση στο σπίτι (αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Just now, VangelisV said: Νομίζω λέγοντας cult θα καταλαβαινόμασταν τι εννοώ, τεσπά. Ακόμα μία Με θυμασαι ρε πουστη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, gvour είπε Με θυμασαι ρε πουστη? Nαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρτε έναν ανήλικο ... Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Τα εχετε μπερδεψει λιγο αδερφια.Cult μπορει να ειναι μια τσοντα,κωμωδια.αισθηματικη,θριλερ κλπ.οτι θες με λιγα λογια. Δεν εχει να κανει με το αν θα το βαζαμε να το δουν τα παιδια μας,ή η θειά μας. Και η Σπαθη ειναι καλτ και ο Τσακωνας. Που διαφωνειτε να καταλαβω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 εδώ είστε "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Eλληνικο και καλτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση