dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 ας τα βλέπουν αυτα οσοι δε με θεν φιλο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, cigaret13 said: Μην δείξεις το παρόν τόπικ στην κόρη σου, γιατί θα χάσει πάσα ιδέα για τα σάιτς που μπαίνεις.... Κι όμως, αν πάει και της πει το και το, "εγώ τα ανέβασα, ξέρεις γιατί δεν σε βλέπουν αυτοί?" αμέσως θα λυθεί το θέμα λέμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 λοιπον αυριο θα επανορθωσω με τις αναρτησεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Σωστός! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, fusiongtr said: Κι όμως, αν πάει και της πει το και το, "εγώ τα ανέβασα, ξέρεις γιατί δεν σε βλέπουν αυτοί?" αμέσως θα λυθεί το θέμα λέμε. έχετε χαρη που εβαλα ξυπνητηρι στις πεντεμιση.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε έχετε χαρη που εβαλα ξυπνητηρι στις πεντεμιση.... Καπνά θα μαζέψεις; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, cigaret13 said: Καπνά θα μαζέψεις; Μπορεί να θέλει να δει την ανατολή. Κι εγώ πάντως κάθε μέρα στις 5μιση .... κοιμάμαι. Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μην δείξεις το παρόν τόπικ στην κόρη σου, γιατί θα χάσει πάσα ιδέα για τα σάιτς που μπαίνεις.... +1 Στράτε γελάς.....γιατί γελάς; Μάζεψες ποτέ καπνά και σου φάνηκε αστείο; Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2019 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, cigaret13 said: Στράτε γελάς.....γιατί γελάς; Μάζεψες ποτέ καπνά και σου φάνηκε αστείο; Φίλως αν και είμαι από πόλη κάτι ξέρω για αγροτικές εργασίες. Όχι 5μιση, 3 ξεκινάνε να μαζεύουν τα καπνά. Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Φίλως αν και είμαι από πόλη κάτι ξέρω για αγροτικές εργασίες. Όχι 5μιση, 3 ξεκινάνε να μαζεύουν τα καπνά. Ενημερωμένο σε βρίσκω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση