fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, dimsonic said: να μια καλή ευκαιρία να κάνετε φβ Κι όμως ούτε αυτό φτάνει. Μπήκα από τον λογαριασμό της μητέρας μου και .... ΕΛΕΟΣ! Μας έχεις αποκλείσει φίλως. Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 παλια ανέβαιναν παντως απο φβ στο νοιζ... και γινονταν και embed. ισως αυριο αν βρω χρονο να τα βαλω στο dropbox ή στο σωλήνα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, dimsonic said: παλια ανέβαιναν παντως απο φβ στο νοιζ... και γινονταν και embed. Μήπως η πολιτική απορρήτου σου ... δεν μας επιτρέπει ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Τα εδωσε ολα η κορη σου! Το εσκισε το κομματι!!! Να τη χαιρεσαι! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Just now, fusiongtr said: Μήπως η πολιτική απορρήτου σου ... δεν μας επιτρέπει ... Στρατε αλλα μελη με φβ τα ειδανε. Just now, gkourmoul1 said: Τα εδωσε ολα η κορη σου! Το εσκισε το κομματι!!! Να τη χαιρεσαι! πως το ειδες; για πες και στον φασιον με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 1 minute ago, dimsonic said: Στρατε αλλα μελη με φβ τα ειδανε. Μήπως τους είχες φίλους? Αυτό σκέφτομαι μόνο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Just now, fusiongtr said: Μήπως τους είχες φίλους? Αυτό σκέφτομαι μόνο. θες να σε καμω φιλο; ε θες; 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Κι εμένα, που δέν έχω facebook δεν μου το ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Σε βρηκα στο φβ, εισαι καπου 30ος αναμεσα σε συννονοματους. Σου εστειλα και μηνυμα. Στον τοιχο σου ειναι φατσα καρτα το βιντεο, οπου και ειδα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 λοιπον εκτος απο τα βιντεο που εβγαλα με κινητο και ξεχεριαστηκα εχω ηχογραφήσει αρκετα με το tascam οποτε θα σας βαλω και ωδιο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση