dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 το σχήμα όπου συμμετέχει η θυγατέρα έκανε ένα live προχτές. Ενα μικρό απόσπασμα. Στο σχήμα συμμετέχει επίσης ο έμπειρος θείος της Στέφανος Κυριαζίδης (Ειδικές Δυνάμεις) και ο Μπάμπης Σταθερόπουλος Εδώ η σελίδα τους https://www.facebook.com/douzpoua/?__xts__[0]=68.ARC3QUBxBEWV-Y-bLWJkr8SBWYIeBmNvI0GSwcJpKRUuSqqpg5ipeCK4qS6NKZHB6Khy8UZ-ubrKxf5DbtOLVgQW53UyxjTDlEKk6oR2l8X5W3ioERxOWTZmKCv7X1lmSMWyMhSe7R9bhTxiVOY6n1QHvf_Yo6OIEXNE4I9GMzuahd1qYO3RMmMpOVGXILIXphIPLGCA9i0sfC_YfRRMzRHBfYAiB6jN5dfkmg6Ugtb7v_eK401GxthtlTJ-JwWFl-Fuu13CWpKcbF2cq_i9iw 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Δεν με ανοιγει το λινκ του φατσοβιβλιου με το βιντεο. Το παλευω ωρα... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, gkourmoul1 said: Δεν με ανοιγει το λινκ του φατσοβιβλιου με το βιντεο. Το παλευω ωρα... εμένα μου ανοίγουν και τα δυό. Προσπάθησα να το βάλω και στα βίντεο, αλλά εκεί δεν ανεβαίνει κάν. (θα σκεφτώ κάτι άλλο...) Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2019 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fanfan Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Πολλά μπράβο, η θυγατέρα εξαιρετική όσο και οι υπόλοιποι μουσικοί. Μου άρεσε αυτό που άκουσα και μου άρεσε η όλη εικόνα και ο επαγγελματισμός που εκπέμπουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 άλλο ένα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Εμείς δηλαδής που δεν ασχολούμαστε με FB να μην το δούμε? 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Δημήτρη πρέπει να νιώθεις περήφανος...!! Πολλά εύγε στην θυγατέρα σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Απο κινητο δεν ανοιγει με τιποτα. Σωσε το βιντεο και μετετρεψε το σε mp3 να το ακουσουμε οσοι εχουμε τεχνολογικα θεματα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 να μια καλή ευκαιρία να κάνετε φβ ελπίζω αυριο να κανω κατι.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Εχω φβ.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση