kbasilis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να δοκιμάσω την Petrucci jazz 3 αλλά με διαφορετικό πάχος. Οι διαστάσεις είναι ύψος 2,6 πλάτος 2,2 και το πάχος 1.5 άλλα με ενδιαφέρει να είναι 1mm. Είναι κάτι ανάμεσα σε jazz 3 και jazz 3 xl μήπως γνωρίζει κανείς κάτι; Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Ναι είναι ακριβώς ανάμεσα σε jazz III και jazz III XL σαν μέγεθος Για το πάχος δεν ξέρω να σε βοηθήσω... Μπορεί να μην βγαίνει σε άλλα πέραν του 1.5 Έχει και Flow pick ο JP και primetone "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Διάβασα "μέγεθος πείνας" για λίγο... Μάλλον πεινάω... Έχω την Petrucci Jazz 3 και την Jazz 3, του Petrucci είναι ένα κλικ πιο παχιά, δε νομίζω να βγαίνει σε άλλες διαστάσεις. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Rebel_Of_South είπε Ναι είναι ακριβώς ανάμεσα σε jazz III και jazz III XL σαν μέγεθος Για το πάχος δεν ξέρω να σε βοηθήσω... Μπορεί να μην βγαίνει σε άλλα πέραν του 1.5 Έχει και Flow pick ο JP και primetone Απ'όσο είδα η μια έχει κλασσική jazz και η άλλη xl,αλλά από πάχος,δεν. Κάποιο side που να λέει για διαστάσεις. Αν σε περίπτωση υπάρχει του jp σε πιο λεπτή να ξέρω ποια είναι. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε μάρκα ή αν είναι jp ή όχι. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση