Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Περί Stevie T. κι ας είναι off topic. Κιθαρίστας χωρίς vibrato για μένα δεν κάνει. Bends-vibrato τα βασικότερα πράγματα στην ηλεκτρική κιθάρα. Ο συγκεκριμένος έχει vibrato 10χρονου παιδιού που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι μαθήματα στο ωδείο της γειτονιάς με δάσκαλο μπουζουκτσή λόγω έλλειψης κιθαρίστα. Καλός YouTuber και φαίνεται συμπαθητικό παιδί. Από ταχύτητα και πανηγυρτζιές επίσης πολύ καλός. Αλλά από ουσία πάνω στο όργανο τίποτα. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Κιθαρίστας χωρίς vibrato για μένα δεν κάνει. Bends-vibrato τα βασικότερα πράγματα στην ηλεκτρική κιθάρα. Χιλιαδες τερατώδεις ΤΖΑΖ κιθαριστες διαφωνουν με εσενα... 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Ποιός δηλαδή; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Superfunk είπε Χιλιαδες τερατώδεις ΤΖΑΖ κιθαριστες διαφωνουν με εσενα... Γιατυτο και λέμε οτι η κιθάρα δεν κάνει για τζαζ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, yameth είπε Ποιός δηλαδή; Κατι χρεπια ...ΓΤΠ κιθαριστες www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Το ότι στο συγκεκριμένο παίξιμο και των 3 αυτών που τυχαίνει να είναι οι πιο αγαπημένοι μου τζαζ κιθαρίστες (great minds think alike αρχηγέ μου) δεν σημαίνει πως δεν είχαν το κοντρολ αυτό που περιγράφει ο BillTrantos. Αντιθέτως! Οι flat 13αρες χορδες δεν επέτρεπαν vibrato ουτε το ζητάει το ύφος και η κιθάρα αφου η λα ήταν λα. Μάστορες ελέγχου. Επίσης θεωρώ πως οι λεπτες σημερινές χορδές με το sustain απο τα ντιστορσια στις μεγάλες αξίες απαιτούν άλλη διαχείριση όπως π.χ. στο βιολί. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Επειδή ο Wes μ'αρέσει πολύ, μια χαρά έλεγχο πάνω στο όργανο ακούω. Δεν ξέρω γιατί πάει να γίνει ντι-μπέι το σχόλιό μου, είναι μια καθολική αλήθεια που δεν πολυεπιδέχεται αμφισβήτησης . (ειδικά στη ροκ-metal μουσική) Εκτός αν είναι το ίδιο αυτό: με αυτό: Δεν έβαλα video του Angus γιατί θα ήταν προσβολή. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, yameth είπε Το ότι στο συγκεκριμένο παίξιμο και των 3 αυτών που τυχαίνει να είναι οι πιο αγαπημένοι μου τζαζ κιθαρίστες (great minds think alike αρχηγέ μου) δεν σημαίνει πως δεν είχαν το κοντρολ αυτό που περιγράφει ο BillTrantos. Αντιθέτως! Οι flat 13αρες χορδες δεν επέτρεπαν vibrato ουτε το ζητάει το ύφος και η κιθάρα αφου η λα ήταν λα. Μάστορες ελέγχου. Επίσης θεωρώ πως οι λεπτες σημερινές χορδές με το sustain απο τα ντιστορσια στις μεγάλες αξίες απαιτούν άλλη διαχείριση όπως π.χ. στο βιολί. Μαλλον δεν καταλαβαινω ελληνικα τοτε.... Εγω ουτε για ελεγχο μιλαω ουτε για εφορια και ΤΣΜΕΔΕ 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Κιθαρίστας χωρίς vibrato για μένα δεν κάνει. Bends-vibrato τα βασικότερα πράγματα στην ηλεκτρική κιθάρα. Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Μαλλον δεν καταλαβαινω ελληνικα τοτε.... Ελα ρε Νικόλα τώρα... Παράθεση Κιθαρίστας χωρίς vibrato για μένα δεν κάνει. Bends-vibrato τα βασικότερα πράγματα στην ηλεκτρική κιθάρα. Θεωρείς τα σκάφη ως ηλεκτρικές κιθάρες ή ακουστικές; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, yameth είπε Θεωρείς τα σκάφη ως ηλεκτρικές κιθάρες ή ακουστικές; Ηλεκτρικες φυσικα. ΟΙ TWIN REVERB απο πισω για ντεκορ ειναι? Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση