pastelius Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2007 =Πολυ ωραιο κιθαρονι βρε παιδι μου...Πανο το ειχα δει στα 5/4! :wink: :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moorepanos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 http://www.moorepanos.com http://www.youtube.com/moorepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Κατ' αρχήν στη φωτογραφία φαίνεται να είναι στραβά τα σιδεράκια. (Τα λένε string trees' date=' στα ελληνικά αποφεύγουμε να τα λέμε χορδόδεντρα, σιδεράκια είναι καλύτερα πιστεύω :wink:) [/quote']χαχαχα καλο!χορδοδεντρα!θα γελαω για αρκετη ωρα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Πάρα πολύ ωραία!!!! :wink: Από κούρδισμα πως πάει?:wink: Αντέχει? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2007 Tι κάνουν αυτά τα thumbscrews ρε μάστορα??? Ωραία κιθαρίτσα πάντως!Έχει αλλάξει και καβαλλάρη βλέπω Χορδόδεντρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2007 Και γαμώ τα κλειδιά επέλεξες Εγώ έχω Sperzel και με βολεύουν απίστευτα Αλλάζω χορδές σε λιγότερο από 10' και στρώνουν το πολύ μέσα σε 20' Ούτε θηλιές, ούτε κόμποι ούτε τίποτα Περνάς τη χορδή, την ασφαλίζεις και την κουρδίζεις με μισή στροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Themis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Μια παρατήρηση παιδιά. Συμφωνω οτι τα locking εχουν κάποιες ευκολίες, αλλά είναι βαριά. Εχω την εντυπωση οτι κιθάρες με ελαφρύτερα σωματα γέρνουν, γίνονται neck heavy δηλαδή. Εχω βάλει sperzel σε μια Warmoth Tele me swamp ash σωμα και γέρνει πολύ. Για μενα ειναι εκνευριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα πάλι ποτέ δε με ικανοποίησαν τα sperzel που έχω στην Gibson SG, να φανταστείτε ότι χάνουν στο κούρδισμα ΠΟΛΛΕΣ φορές! Που να είχε και τρέμολο η κιθάρα. Επίσης το ratio 12:1 που έχουν τα sperzel μάλλον έχει ξεπεραστεί λιγάκι...Βλ. schaller αλλά και κυρίως planet waves, τα οποία έχω στη στρατ μου (με 2point tremolo) και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος! ¶σε που έχω καταργήσει τον κόφτη, αφού κόβουν μόνα τους τη χορδή όσο το γυρίζεις...τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και με 50¤? Σιγά μη δώσω τα διπλά για sperzel...(όχι ξανά τουλάχιστον...) ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, διαβάστε απ' την αρχή το thread. Το παιδί δεν πρόκειται να αλλάξει κλειδιά μάλλον. Αυτά που δείχνει πάντως είναι schaller όχι sperzel. Προσωπικά καμία κιθάρα μου δεν ξεκουρδίζεται. Έχω μία usa strat με με τέτοια κλειδιά και 2-point tremolo, μία με κοινά gotoh, μία με floyd rose (καλά αυτό είναι εύκολο....) και μία ακουστική με grover. Σπάνια φταίνε τα κλειδιά για τα ξεκουρδίσματα. Θα συμφωνήσω με το themis ότι το βάρος των κλειδιών πολλές φορές μπορεί να μην είναι αμελητέο για το "resonance" του μανικιού. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Themis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Hilatron, σαφως τα διαφορετικα κλειδια εχουν και καποιες συνεισφορες στο τελικό τόνο, αλλα στη συγκεκριμένη μου κιθάρα το θέμα ειναι 'μηχανικό'. Αν για κάποιο λόγο,πχ αναμεσα σε τραγούδια, θες να κάνεις κάτι με το αριστερο χέρι και αφήσεις το μπράτσο η κιθάρα θα γλυστρήσει προς τα κάτω! :D Μια χοντρή υφασματινη ζωνη το περιορίζει το πρόβλημα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση