dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 1 minute ago, 1_4_5 Alive said: Έχουν πολύ ενδιαφέρον τέτοια posts με backing tracks και δικές μας ηχογραφήσεις. Να παίρνουμε ιδέες από άλλους και να ακούμε κανέναν καλό λόγο που και που Καλή συνέχεια παιδιά! κοίτα καλά τα backing tracks αλλά...δεν είναι πάντα απαραίτητα. Όπως διαπίστωσες διαθέτεις το hardware ήδη. Διαθέτεις και το ταλέντο. Περιμένουμε τα πρώτα συνθετικά δείγματα! 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 40 minutes ago, gvour said: Φιλτατε 1_4_5 Alive .... .... τα σηκώματά σου είναι Albert King λέμε. Power! 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 6 minutes ago, fusiongtr said: .... τα σηκώματά σου είναι Albert King λέμε. Power! Ναι μου αρέσει πολύ ο Albert King! 2 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 σε πιάσαμε! τι νόμισες.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 10:26 ΠΜ, yannisp είπε λοιπον..οπως ειχα πει λογω ατυχηματος δεν μπορω να παιξω κιθαρα ακομα..(πιστευω σε 1-1μιση μηνα να μπορω). μετα απο αρκετο καιρο στελνω και την δικη μου κιθαριστικη εκδοχη. Your browser does not support the HTML5 audio tag yannispbluesjam.mp3 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2019 @yannisp Το παιξιμο σου σε σημεια μου θυμισε καποια "μαυρα" πραγματα(Walter"Wolfman" Washington πχ) αλλα και λιγο Peter Green. Ωραιος Γιαννη,μπραβο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 To 'βαλα στο looperάκι ο άμπαλος Your browser does not support the HTML5 audio tag Noiz_blues_Mick_Summer.mp3 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπράβο ρε Μιχάλη..... Αισθησιακό, sexy, ότι πρέπει για τις "ιδιωτικές" στιγμές με την γυναίκα μου κι όχι μόνο...! Επεξεργασμένο 19 Ιουλίου 2019 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Μπράβο ρε Μιχάλη..... Αισθησιακό, sexy, ότι πρέπει για τις "ιδιωτικές" στιγμές με την γυναίκα μου κι όχι μόνο...! Ντροπή ρε, δεν είχα αυτό στο μυαλό μου. Ήθελα απλά να μην παίξω κλασική μπλουζιά και μου αρέσουν τα μελωδικά σόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Tamtam είπε Ντροπή ρε, δεν είχα αυτό στο μυαλό μου. Ήθελα απλά να μην παίξω κλασική μπλουζιά και μου αρέσουν τα μελωδικά σόλο Ναι καλά.... Πάντως ότι κι αν λες εσύ το παίξιμο σου, το touch σου, οι νότες σου είναι sexy......τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση