fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, gvour said: Μιλα την αληθεια Φασιονα. Δεν ήσανε πάντα σπίτι να παίζεις όποτε γουστάρεις, αυτό μόνο για την ώρα. Το θέμα είναι όμως ότι όποτε παίζεις/τραγουδάς, σπέρνεις αδερφούλη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 1 hour ago, gvour said: Τωρα ξερω θα φαω παλι καζουρα απο τον Αραβανη αλλα τι σημαινει αυτο βρε Μπαμπη? Συμπαθατε με,ειμαι χαζος με τη βουλα. Ότι ειναι διαμαντάκι αυτό που ανέβασες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Μπράβο παιδιά για όλες τις προσπάθειες!!! @gvour Ελπίζω να αρχίσεις να αποθρασύνεσαι πιο συχνά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 λοιπον..οπως ειχα πει λογω ατυχηματος δεν μπορω να παιξω κιθαρα ακομα..(πιστευω σε 1-1μιση μηνα να μπορω)..αλλα μπορω να παιξω φυσαρμονικα!!οριστε κ η δικια μου εκδοχη. Your browser does not support the HTML5 audio tag blues jam-yannis.mp3 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Κούκλος! άντε να ακούμε και κανένα διαφορετικό όργανο εδώ μέσα! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 @yannisp Πολυ ωραιος και στο φυσημα Γιαννη,μπραβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Μόλις ανακάλυψα ότι το MAC μου έχει free πρόγραμμα για να γράφεις μουσική (GarageBand), αλλά και το Yamaha THR-5 που έχω δουλεύει και σαν input στο GarageBand! Μόλις έφτιαξα το πρώτο μου project πάνω στο backing track του @stavros_d80 ! Δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει ακόμα πως ακριβώς δουλεύει η εφαρμογή με τους διάφορους ενισχυτές, ήχους, εφέ, μίξη ήχου κτλ... Your browser does not support the HTML5 audio tag Noiz_blue_jam1_Bm_96 - 13:07:2019, 23.30.mp3 7 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Φιλτατε 1_4_5 Alive για τα γουστα μου παιζεις πολυ ωραια. Χωρις ιστοριες και πολλα πολλα. Ωραιες νοτες,οπου και οπως πρεπει. Και τις εννοεις,παιζεις με ψυχη. Δυνατος! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 καλώς ήρθες στην παρέα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2019 6 minutes ago, gvour said: Φιλτατε 1_4_5 Alive για τα γουστα μου παιζεις πολυ ωραια. Χωρις ιστοριες και πολλα πολλα. Ωραιες νοτες,οπου και οπως πρεπει. Και τις εννοεις,παιζεις με ψυχη. Δυνατος! @gvour ευχαριστώ πολύ! Άκουσα κι εγώ το δικό σου μόλις τώρα και γούσταρα ! Just now, dimsonic said: καλώς ήρθες στην παρέα @dimsonic καλώς σας βρήκα! Έχουν πολύ ενδιαφέρον τέτοια posts με backing tracks και δικές μας ηχογραφήσεις. Να παίρνουμε ιδέες από άλλους και να ακούμε κανέναν καλό λόγο που και που Καλή συνέχεια παιδιά! Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση