mpamps Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 3 hours ago, gvour said: Εχω αποθρασυνθει εντελως,το ξερω. Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag Stavros Blues (2).mp3 5.81 MB · 96 downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 2 minutes ago, mpamps said: Τωρα ξερω θα φαω παλι καζουρα απο τον Αραβανη αλλα τι σημαινει αυτο βρε Μπαμπη? Συμπαθατε με,ειμαι χαζος με τη βουλα. 29 minutes ago, Nikos Aravanis said: Τα σέβη μου. Τα δικα μου σεβη Νικολα αλλα για το αλλο,αυτο με τσικ@λους,μηπως να το δεις σε καναν ΩΡΛ? Ετσι αρχισα και του λογου μου και ειμαι μισοκουφος απο το ενα αυτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Ά ρε Γιώργο, ά ρε Γιώργο! Έχω κρατήσει όσες συνεργασίες έχουμε κάνει μαζί (σε πολλούς σκληρούς...), γιατί κάποτε με βλέπω πλούσιο πουλώντας τες.... Μην αρχίζεις τις "μετριοφροσύνες" παρακάτω γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε γιατί κάποτε με βλέπω πλούσιο πουλώντας τες εγώ θα πάρω κανά φράγκο ή θα ανεβάζω τσάμπα? @gvour τι έγραψες πάλι ρε φίλε αυτό πρέπει να πάει demo σε δισκογραφική!!! ρε τι ταλέντα έχουμε εδώ κ δεν το ήξερα.... 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Just now, cigaret13 said: γιατί κάποτε με βλέπω πλούσιο πουλώντας τες.... Να μη με ξεχασεις τοτες,να με θυμηθεις και να με δανεισεις να βαλω μαλλι αλα Coverdale. Να ανεμιζει στο καμπριολε που θα εχουμε παρει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 6 minutes ago, stavros_d80 said: εγώ θα πάρω κανά φράγκο ή θα ανεβάζω τσάμπα? Τι δεν έχεις? Φτου, κι έλεγα να σου ζητήσω δανεικά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Τι δεν έχεις? Φτου, κι έλεγα να σου ζητήσω δανεικά. Υπομονή λίγα χρόνια....κουμπάροι δεν είστε με τον Γιώργο; Ξέρεις τι λένε για τους κουμπάρους.. "ο κουμπάρος τον κουμπάρο..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Just now, stavros_d80 said: ρε τι ταλέντα έχουμε εδώ κ δεν το ήξερα.... Να σαι καλα Σταυρε και σε υπερευχαριστω για τα λογια αλλα σιγουρο,δεν ειμαι κατι τετοιο. Υπαρχουν εδω μεσα ανθρωποι που ειναι μουσικαρες με Μ κεφαλαιο. Του λογου μου κανω καταχρηστικα οτι κανω,στη ζουλα να λεμε. Απο το σπιτι ολοι καλοι ειναι. Παιζεις,λες"δεν εκατσε,δεν πειραζει αυριο παλι που θα ειμαι σε mood και βλεπουμε". Η αξια ειναι σε εσας που βγαινετε και κανετε ζωντανα οτι κανετε.Λαιβ. Εκει σε θελω. Για αυτο σου λεω ντρεπομαι που ποσταρω,γιαλαντζι μουσικοι υπαρχουν πολλοι σαν κι εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 4 minutes ago, gvour said: Απο το σπιτι ολοι καλοι ειναι. Παιζεις,λες"δεν εκατσε,δεν πειραζει αυριο παλι που θα ειμαι σε mood και βλεπουμε". Η αξια ειναι σε εσας που βγαινετε και κανετε ζωντανα οτι κανετε.Λαιβ. Εκει σε θελω. Μην μου ανοίγεις το στόμα τώρα έτσι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Just now, fusiongtr said: Μην μου ανοίγεις το στόμα τώρα έτσι? Μιλα την αληθεια Φασιονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση