gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 2 hours ago, yannisp said: πω..πωωω..εγω πεταω τη σκουφια μου για κατι τετοια!!!αλλα δυστυχως απο το προχθεσινο track μεχρι σημερα μεσολαβησε ενα εργατικο ατυχημα και 6 ραμματα στο δεικτη του αριστερου χεριου....υπομονη κανα 1-1μιση μηνα.. Περαστικα!! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 Δεν βλέπω να ανεβαίνει κανείς στη σκηνή... Ας κάνω την αρχή...για 2 κύκλους μόνο... P.S. Πολύ ωραίο και αυτό το backing Σταύρο! Your browser does not support the HTML5 audio tag NoizBluesJam_mpamps.mp3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, mpamps είπε Δεν βλέπω να ανεβαίνει κανείς στη σκηνή... Ας κάνω την αρχή...για 2 κύκλους μόνο... Δεν ξέρω γιατί αλλά οι 3 πρώτες νότες δε μου αρέσουν, λα, σολ#, φα#. Ίσως ήταν καλύτερα αντί για την 7η να μπεις με την τονική ή την τρίτη, μάλλον μικρή γιατί ο ΟΡ μας γράφει Bm αν και το ριφάκι του μπάσου δεν έχει 3η, παίζει 1-5-b7 οπότε μπορούμε να παίξουμε και ματζόρε και μινόρε α) προσωπική εκτίμηση όλο αυτό, γιατί ως γνωστόν περί ορέξεως κλπ κλπ β) ελπίζω να ακούω καλά γιατί είναι και η κούραση στη μέση σε συνδυασμό με τη ζέστη Για το υπόλοιπο είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 16 minutes ago, VangelisV said: Δεν ξέρω γιατί αλλά οι 3 πρώτες νότες δε μου αρέσουν, λα, σολ#, φα#. Ίσως ήταν καλύτερα αντί για την 7η να μπεις με την τονική ή την τρίτη, μάλλον μικρή γιατί ο ΟΡ μας γράφει Bm αν και το ριφάκι του μπάσου δεν έχει 3η, παίζει 1-5-b7 οπότε μπορούμε να παίξουμε και ματζόρε και μινόρε α) προσωπική εκτίμηση όλο αυτό, γιατί ως γνωστόν περί ορέξεως κλπ κλπ β) ελπίζω να ακούω καλά γιατί είναι και η κούραση στη μέση σε συνδυασμό με τη ζέστη Για το υπόλοιπο είσαι μια χαρά. Καλά το άκουσες. Κανονικά με τονική θα έμπαινα στο 1ο μέτρο και θα συνέχιζα όπως το άκουσες δίνοντας στην ουσία μια Dorian χροιά. Απλά την τονική δεν την έπαιξα ποτε και συνεχισα το κατέβασμα σε b7 - 6 - 5. Εχεις δίκιο, ακούγεται περίεργο που ξεκινάω με την b7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2019 Μια προσπάθεια και από μένα σε ένα εξαιρετικό backing track Βαράτε άφοβα Your browser does not support the HTML5 audio tag NoizBlues jam_rockhead.mp3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Εχω αποθρασυνθει εντελως,το ξερω. Your browser does not support the HTML5 audio tag Stavros Blues (2).mp3 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 @gvour "Αποθρασύνσου"να γουστάρουμε. Τα ρέστα μου. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, gvour said: Εχω αποθρασυνθει εντελως,το ξερω Ευτυχώς! Είναι κι αυτή η ρουφιάνα η φωνή σου ..... Θάνατος. Επεξεργασμένο 10 Ιουνίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Αετός said: @gvour "Αποθρασύνσου"να γουστάρουμε. Τα ρέστα μου. Kι αλλο βρε Αετε? Ηδη το εχω ξεφτιλισει. Ευχαριστω ειλικρινα. Τα ευσημα ομως ανηκουν στον stavros_d80 που καθεται και φτιαχνει τα ωραια μπακια για να κανουμε το κομματι μας. Να σαι καλα Σταυρε. @fusiongtr Δεν ξερω να τραγουδαω αλλα το παιζω crooner ο πστης. Θρασος αδερφε μου. Περα απο πλακα τραγουδησα(το εχω κανει εκατονταδες φορες στον αερα,απλα αυτη τη φορα εβαλα μικροφωνο) κομματι που γουσταρω του θανατου για να ξεφτιλιστω και δημοσιως.Αυτο ακριβως,τιποτε αλλο. Δε βαριε,δε θα ναι και η πρωτη. Και μια και ειπες για θανατο: Επεξεργασμένο 10 Ιουνίου 2019 από gvour 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2019 21 minutes ago, gvour said: Δεν ξερω να τραγουδαω Βρε σιγανοπαπαδιά...... Και στην φωνή κόβεις κώλους. Τα σέβη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση