stavros_d80 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Ανεβάζω και ένα μπλουζάκι που είχα γράψει το '76 μαζί με Muddy, Eric, Stevie, John Lee, Bruce Lee και Τσάκι Τσαν στο Σικάγο όταν δούλευα στις πίτσες, λέγεται "The pill is gone", μπορείτε να σολάρετε ασταμάτητα και ελεύθερα. Ήταν να το δώσω στη Billie αλλά ζήλευε η Etta και τελικά δεν το έδωσα... τζαμάρετε ελευθέρας! Bpm= 96 Key: Bm blues jam1.MP3 6 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 ρε συ άσε μας να κάνουμε καμιά δουλειά... 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Εδώ κάτι μπορώ να παίξω, όχι 4λεπτο γιατί το λεξιλόγιο είναι περιορισμένο, αλλά κάνα λεπτό θα το ανεβάσω μόλις μπορέσω! Ωραίο track! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Unchain my heart baby let me beCause you don't care please set me free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πωπω ρε αδερφακι μου, αμαν με τις μινορε αρμονικες παλι. Βαλε λιγο Νοτο μεσα, λιγο αλητεια, να φτιαχτουμε να παιξουμε τιποτις. Επεξεργασμένο 5 Ιουνίου 2019 από Spyros Delta 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 πω..πωωω..εγω πεταω τη σκουφια μου για κατι τετοια!!!αλλα δυστυχως απο το προχθεσινο track μεχρι σημερα μεσολαβησε ενα εργατικο ατυχημα και 6 ραμματα στο δεικτη του αριστερου χεριου....υπομονη κανα 1-1μιση μηνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, yannisp said: πω..πωωω..εγω πεταω τη σκουφια μου για κατι τετοια!!!αλλα δυστυχως απο το προχθεσινο track μεχρι σημερα μεσολαβησε ενα εργατικο ατυχημα και 6 ραμματα στο δεικτη του αριστερου χεριου....υπομονη κανα 1-1μιση μηνα.. Ω ρε φιλε,περαστικα. Και του λογου μου δεν ειμαι τοσο του μινοριου,πιο πολυ ματζορια. Ετσι η αλλιως ομως το εχω σκισει το θεμα,βαραω παντου και συνεχως σε οτι μπαινει στο νοιζ. Να παιξει και κανας σοβαρος ανθρωπος. Για βαρατε ρε παλικαρια να γουσταρουμε. Επεξεργασμένο 5 Ιουνίου 2019 από gvour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 14 minutes ago, gvour said: Για βαρατε ρε παλικαρια να γουσταρουμε. Να σου βαράω παλαμάκια και να μπαίνεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Just now, Nikos Aravanis said: Να σου βαράω παλαμάκια και να μπαίνεις? Δεν το περιοριζει μονο σε κιθαριστες ο Σταυρος. Για να σε βλεπω Πατρινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2019 Just now, gvour said: Δεν το περιοριζει μονο σε κιθαριστες ο Σταυρος. Για να σε βλεπω Πατρινε. Είχα μπλεξίματα(πούλαγα αμάξι.αγόραζα σπίτι) και τώρα ξεμπέρδεψα. Μόλις στήσω,μπω σε μια σειρά,θα αρχίσω να το παίζω μουσικός πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση